Patnos'ta Resmi Bayramlaşma

Ağrı'nın Patnos ilçesinde düzenlenen törenle resmi bayramlaşma yapıldı.

Patnos'ta Resmi Bayramlaşma
Patnos Öğretmenevi'nde bir araya gelen daire amirleri, bayramlaşarak uzun süre sohbet etti. Bayramların dargınlık ve kırgınlıkların sona erdirildiği günler olduğunu dile getiren Patnos Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, bu günlerde sevgi, saygı ve hoşgörünün öne çıktığını birlik, beraberlik ve kaynaşmanın daha da pekiştiğini ifade etti. Kaymakam Niyazi, ''Bayramlar; sevinçlerin paylaşıldığı, kalplerin yumuşadığı, akraba ve komşuların ziyaret edildiği, yetimlerin sevindirildiği, misafirlerin ağırlandığı mutluluk, sevinç ve ibadet günleridir. İnsanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unutmaları, barışmaları ve kardeşçe kucaklaşmaları gerekir. Bayramlarda yaşadığımız bu güzel duyguların daim olmasını diliyorum" diye konuştu.
Daha sonra protokol üyeleri sırasıyla 34. Motorlu Piyade
Tugay Komutanlığı, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, şehit ailesi ve devlet hastanesindeki hastaların bayramlarını kutladı.
Bu arada Patnos Kaymakamlığı tarafından 35 şehit ve gazi ailesine yardım paketi verildiği bildirildi. Bayramlaşmaya Kaymakam Fehmi Sinan
Niyazi'nin yanı sıra Garnizon Komutanı Kurmay Albay Erdal Dodurga,
Belediye Başkanı Yusuf Yılmaz, kamu kurum ve kuruluşların yetkilileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile basın mensupları katıldı.