Otellerde Bayram Programı

Afyonkarahisar'da Kurban Bayramı'nın ikinci günü beş yıldızlı oteller doldu taştı

Afyonkarahisar'da Kurban Bayramı'nın ikinci günü beş yıldızlı oteller doldu taştı. Otellerin bayram programlarındaki eğlencelere gelen vatandaşlar gönüllerince eğlendi. Oruçoğlu Termal Otel'de sahne alan şarkıcı Nadide Sultan'ın yeşil uzun bir elbise giydiği görüldü. Ara ara kendisini dinlemeye gelenlerle sohbet eden Nadide Sultan, bir ara sahneden nasıl göründüğünü sordu. Kadınlardaki kilo problemine değinen Nadide Sultan, Türk erkeklerinin daha etli butlu kadınlardan
hoşlandığını söyledi. Görünüşünden memnun olduğunu ifade eden Nadide Sultan, kadınların kadınlara benzemeye çalıştığı şeklinde bir tutum sergilediklerini anlattı. Geceye katılanlardan Seyhan Turan isimli bayanın ise doğum gününü kutlamak isteyen Nadide Sultan, Seyhan Turan'a önce beyefendi sonra da hanımefendi diye hitap etti. Nadide Sultan durumu hemen toparladı.
Sanatçı Mustafa Keser ise Korel Termal Otel'de sahne aldı. Otelin düzenlediği eğlence programına gelenler Mustafa Keser'in eserleri ile doyumsuz bir gece yaşadı. Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga da otellerdeki eğlencelere katılanlar arasındaydı. Vali İmga, Mustafa Keser'in sahne aldığı Korel Termal Oteli tercih etti. İkbal Termal Otel'de ise sanatçı Hüner Coşkuner sahne aldı. Geç saatlere kadar sahnede kalan Hüner Coşkuner, programa katılanlara müzik ziyafeti sundu.
(AKA-HO-Y)