IVERSON SAHADA

Beşiktaş Cola Turka, ULEB Erkekler Avrupa Kupası B Grubu ilk maçında bugün Sırbistan temsilcisi Hemofarm ...


Beşiktaş Cola Turka, ULEB Erkekler Avrupa Kupası B Grubu ilk maçında bugün Sırbistan temsilcisi Hemofarm Stada ile karşı karşıya gelecek. Akatlar Spor Salonu'nda oynanacak ve 19.30'da başlayacak karşılaşmada siyah-beyazlıların süper starı Allen Iverson'ın da ilk kez bir resmi maçta kadroya alınacağı bildirildi. ABD'li yıldızın, hafta sonu ligde oynanacak zorlu Fenerbahçe derbisi düşünülerek Sırbistan temsilcisi karşısında takıma iyice ısınması için görev alabileceği öğrenildi.
Antrenör Burak Bıyıktay ise Iverson'ın Türk basketboluna çok önemli katkılar yapacağını söyledi. Bıyıktay, "Bu müthiş bir duygu. Iverson, Türk basketbolu ve Türkiye'ye çok önemli katkılar yapacak. Yeter ki o basketbol oynamak istesin" ifadelerini kullandı.


Heyecan başlıyor
Eurocup'taki diğer temsilcilerimiz de bu gece ilk maçlarına çıcak. A Grubu'nda yer alan Banvit, Le Mans'ı konuk edecek. Kara Ali Acar Spor Salonu'ndaki mücadele 19.00'da başlayacak. E Grubu'nda ise Galatasaray Cafe Crown, Avrupa macerasına GasTerra Flames deplasmanında başlayacak. Martini Plaza'da yapılacak mücadele TSİ 20.30'da başlayacak.
FIBA Eurochallange' daki temsilcilerimizde birbirinden zorlu maçlar oynayacak. D Grubu'nda yer alan Türk Telekom, Norrköping Dolphins ile deplasmanda karşılaşacak. Maç TSİ 20.00'de start alacak. G Grubu'nda da Pınar Karşıyaka, Hırvat ekibi BC Zadar 'ı konuk edecek. Karşıyaka Spor Salonu'ndaki müsabaka 20.30'da oynanacak.

Â