Ak Partide Bayramlaşma

Akyazı AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından Kurban Bayramında halkla parti hizmet binasında bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Ak Partide Bayramlaşma
Bayramlaşma törenine Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım, Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Kuzuluk Belediye Başkanı Bilal Soykan, Altındere Belediye Başkanı Mehmet Çakmak, il genel meclis üyeleri, İl kadın kolları, Belediye meclisi üyeleri, Parti ilçe Teşkilatı, Gençlik kolları ve vatandaşlar katıldı.
AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Nail Kahveci kısa bir konuşma yaparak partililerin ve vatandaşların Kurban bayramlarını kutladı. Kahveci'nin konuşmasının ardından Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı da yaptığı kısa konuşmada Bayramın hayırlı olmasını dileyerek, partililerin bayramını kutladı. Ayrıca Başkan Yazıcı bayramlaşmaya gelen ve örnek bir tavır ortaya koyan MHP Gençlik kolları yönetimine de teşekkür etti.
Hendek Belediye başkanı Ali İnci'de yaptığı konuşmada " Birlik ve beraberlik içinde bu bayramları kutluyoruz. Hepinizin ve milletimizin bayramını tebrik ediyorum" dedi.
Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım ise Partililerin ve İslam aleminin Kurban bayramını kutlayarak, hükümetin son günlerde önemli bir af çıkardığını, bu afların 300 kalemden oluştuğunu ve Bayramdan sonra mecliste görüşüleceği müjdesini verdi.
Yapılan konuşmaların ardından protokol halkla tek, tek bayramlaştı.