Ordu'da Halk-protokol Bayramlaştı

Ordu'da, her dini bayramda yapılan ve geleneksel hale gelen halk-protokol bayramlaşması, Kurban Bayramı'nın 1'inci gününde Belediye Ayışığı Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi.

Ordu'da Halk-protokol Bayramlaştı
Belediye Düğün Salonun'da yapılan bayramlaşma programına Vali Orhan Düzgün, eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve Ordu Milletvekili Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu Milletvekilleri Eyüp Fatsa, Enver Yılmaz, Rıdvan Yalçın, İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Hacı Sarıışık, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, İl Genel Meclisi Başkanı Engin Tekintaş, Vali Yardımcıları İsmail Küreci, M.Mustafa İmamoğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Avcı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Yılmaz, daire müdürleri, siyasi partilerin yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Orduluların yoğun ilgi gösterdiği bayramlaşma programında, Vali Orhan Düzgün ve protokol mensupları, bayramlaşma programına katılan vatandaşlarla bir araya gelerek, bayramlaşma fırsatı buldu.
Vali Orhan Düzgün ve eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve Ordu Milletvekili Dr. Mehmet Hilmi Güler ile diğer protokol mensupları, Belediye Düğün Salonu'ndaki bayramlaşmanın ardından bazı kurumları ziyaret etti. Kurum ziyaretlerine, İl jandarma Komutanlığını ziyaret ederek başlayan Vali Düzgün ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı ve Ordu Milletvekili Dr. Mehmet Hilmi Güler ile ve protokol mensupları, buradaki askeri personelle tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladı. Daha sonra İl Emniyet Müdürlüğü'ne geçen protokol mensupları, burada da amir ve memur düzeyindeki emniyet teşkilatı mensuplarının tek tek ellerini sıkarak, bayramlarını kutladı. Emniyet Teşkilatı mensuplarına hitaben bir de konuşma yapan Vali Orhan Düzgün, Kurban Bayramı'nın huzur ve güven içerisinde kutlanabilmesi için Emniyet Teşkilatı'nın çocuklarından, anne ve babalarından uzak, görevlerinin başında olduğunu belirtti. Vali Düzgün, "Bizler de, Emniyet Teşkilatımızda görev yapan polislerimizi görev yerlerinde ziyaret ederek, bayramlarını kutlamak istedik. İnşallah Ordu'da bu bayramı da huzur ve güven içerisinde mutlu bir şekilde geçiririz. Hafta sonu, hafta içi demeden, gece-gündüz demeden, bayram-seyran demeden fedakarca görev yapan polislerimizin Kurban Bayramını kutluyorum. Aileleri ile beraber huzur içerisinde mutlu bir bayram geçirmelerini diliyorum" dedi.
Daha sonra eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve Ordu Milletvekili Dr. Mehmet Hilmi Güler ile Vali Orhan Düzgün, Ordu Devlet Hastanesi'nde yatarak tedavi gören hastaları ziyaret ettiler. Hastalara birer karanfil vererek, geçmiş olsun ve acil şifa dileğinde bulunan protokol, hastaların ve yakınlarının bayramlarını da kutladılar. Hastane ziyaretinin ardından İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesindeki Ahmet Cemal Mağden Huzurevi'ne geçen protokol mensupları, burada bulunan yaşlılar ve Çocuk Yuvası'nda kalan çocuklarla bayramlaştı. Ahmet Cemal Mağden Huzurevi'nin çok amaçlı salonunda gerçekleşen bayramlaşma programında, Vali Orhan Düzgün, eşi Gül Düzgün ve eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve Ordu Milletvekili Dr. Mehmet Hilmi Güler, yaşlılarla ve çocuklarla yakından ilgilendi.