Chp Mersin İl Başkanlığında Bayramlaşma

CHP Mersin İl Başkanı Yılmaz Şanlı, iktidar olabilmenin CHP'nin başucunda durduğunu ifade ederek, iktidar olmanın yolunun da çok çalışmaktan geçtiğini vurguladı

Chp Mersin İl Başkanlığında Bayramlaşma
CHP Mersin İl Başkanı Yılmaz Şanlı, iktidar olabilmenin CHP'nin başucunda durduğunu ifade ederek, iktidar olmanın yolunun da çok çalışmaktan geçtiğini vurguladı. Şanlı, bu nedenle tüm partililerin birlikte kararlı ve tutarlı bir çalışma temposu içine girmesi gerektiğini, aksi takdirde hiç kimsenin iktidarı CHP'ye altın tepside sunmayacağını söyledi.
'Kurban Bayramı' nedeniyle CHP İl Başkanlığı Hizmet Binası önünde bir araya gelen partililer bayramlaşarak, birlik ve beraberlik mesajı verdi. CHP Mersin Milletvekilleri Vahap Seçer, Ali Oksal ve Ali Rıza Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Kemal Sığırcıkoğlu'nun da katıldığı bayramlaşma etkinliğine yoğun ilgi gösterildi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bayram mesajının da partililere okunduğu törende Türkiye'nin 'CHP iktidarı'na ihtiyaç duyduğunun altı çizildi.
Burada konuşan İl Başkanı Yılmaz Şanlı, CHP iktidarında 'aile sigortası' getireceklerini ve her ailede en az bir çalışan olacağını anlatarak, aile sigortasıyla birlikte; geliri veya geliri belirli bir rakamın altında olan her aileye aylık düzenli gelir sağlanacağını, bunun yanında hiçbir ailenin çocukları için gelecek kaygısı duymayacağı gibi 'mutlu bir Türkiye' oluşturacaklarını iddia etti. Kılaçdaroğlu'nu 'başbakan' yapacaklarını öne süren Şanlı, "Halkımız bizden, CHP'den bunu istiyor. Kavga, küskünlük, kırgınlık istemiyor. CHP'ye, ana muhalefet görevi ve gömleği dar geliyor. CHP iktidar olmalıdır ve olacağız da. Kararlılıkla, inançla iktidar olacağız. İktidar olmak içinde çok çabalayacağız" dedi.
Büyük bir inançla çıkmış oldukları 'iktidar yolu'nda geçmiş dönemlerde kırılan, küstürülen tüm partilileri yeniden yanlarında görmek istediklerini dile getiren Şanlı, "Mersin'i referandum çalışması sırasında nasıl köy, köy gezdiysek, ilçe, ilçe gezdiysek. Yine gezeceğiz Kahvede oturacağız, anlatacağız. Tarlaya gideceğiz anlatacağız toplantılar yapıp anlatacağız, esnafı gezip anlatacağız hiç yorulmayacağız. İktidar CHP'nin başucunda duruyor. İktidar olup olmamak bizim elimizde başka birisinin elinde değil. Çalışırsak iktidar oluruz. Çalışmazsak kimse getirip bize altın tepside iktidarı sunmaz. İktidar olmanın yolu çok çalışmaktan geçiyor. Kararlı, tutarlı bir çalışmaktan geçiyor. Hep birlikte başarılı çalışmalar yaparak CHP'yi iktidara getireceğimize inanıyoruz" diye konuştu.