Ardahan Öğretmen Evinde Bayramlaşma Töreni

Ardahan'da Kurban Bayramı dolayısıyla Öğretmen evi'nde bayramlaşma töreni düzenledi.

Bayramlaşma törenine Ardahan Valisi Mustafa Tekmen, 25. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı Kurmay Başkanı Kurmay Albay Ali Rıza Çağlar, Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Subaşı, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile askeri erkan katıldı.
Konukları salon girişinde karşılayan Vali Tekmen, bayramların toplumun huzuruna büyük katkısı olduğunu belirterek şunları kaydetti:
"Kurban bayramı ve benzeri bayramlar toplumumuzun barış ve huzuruna katkısı büyüktür. Bu bayramların kıymetini milletçe yaşayıp tadını çıkarmak zorundayız. İzine gidemeyen devlet görevlileri üzülmesin. Biz devlet olarak, devlet baba olarak vatandaşın da görevlilerin de yanındayız."
Burada Vali Mustafa Tekmenin elini öpen, Yurtkur Müdürü Havva Vanlı, Vali Tekmenden 50 TL harçlık aldı.
Törene katılan protokol mensupları daha sonra sırasıyla, 25. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı, Belediye Başkanlığı, Ardahan Polis evi, İl Jandarma Komutanlığı ve Ardahan Devlet Hastanesindeki yatan hastaları ziyaret etti.
Hastane ziyaretinde Vali Tekmen, hasta ve yakınlarının bayramını kutladı. Vali Tekmen burada hastalarla yakından ilgilenerek, sorunlarını dinledi.