Prof. Dr. Allahverdi, Moksova'da Konferansa Katıldı

Bartın Üniversitesi'nde görev yapan Prof. Dr. Surhay Allahverdi, Moskova Devlet Üniversitesi'nde geçekleştirilen Uluslararası "Biyoteknolojinin Aktüel Problemleri" Konferansına katıldı.

Prof. Dr. Allahverdi, Moksova'da Konferansa Katıldı
Bartın Üniversitesi Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Surhay Allahverdi, Moskova Devlet Üniversitesi'nde geçekleştirilen Uluslararası "Biyoteknolojinin Aktüel Problemleri" Konferansına katıldı. Konferansa Rusya, İspanya, Fransa, Almanya, Çin, İran, Azerbaycan, Ukrayna ve Belarus'tan bilim adamları katıldı. Moskova Devlet Üniversitesi Rektörü Victor Antonovich Sadovnichy ile Moskova Yüksek Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısının da katıldığı konferansın açılış gününde Prof. Dr. Surhay Allahverdi, "Türkiye'de Eğitim" konusunda sunum yaptı ve Bartın Üniversitesi ile ilgili bilgiler verdi. Konferansın 2. gününde "Ekolojik Fizyoloji ve Biyokimya" konulu oturumun başkanlığı yapan Prof. Dr. Allahverdi, "Türkiye, Rusya ve Azerbaycan'ın Önemli Ağaç Türleri ve Bunların Ekonomik Değerleri" konulu bildirisini sundu.
Konferansın üçüncü gününde de Prof. Dr. Surhay Allahverdi, Kimya-Biyoloji Fakültesi'nin lisans ve doktora öğrencilerine "Bitki ve Stres" hakkında ders verdi.