Adana'da Bayramlaşma

Adana'da valilik tarafından Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni yapıldı.

Adana'da Bayramlaşma
Vali İlhan Atış ve eşi Birsen Atış ile Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ve eşi Serpil Aldırmaz, 75. Yıl Sanat Galerisi'nde gerçekleşen bayramlaşma programına katılan konukları kapıda karşıladı.
Burada basın mensuplarına açıklama yapan Vali Atış, Kurban Bayramı'na ulaşmanın mutluluğu ve coşkusunu yaşadığını belirterek, "Birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren, insanlarımız arasında yardımlaşmanın, sosyal dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği Kurban Bayramı'nda kırgınlıkları, dargınlıkları unutup birbirimize sarılalım. Büyüklerimizi ziyaret edip, çocuklarımızı sevindirelim. Yalnızları unutmayıp, kimsesizlerin kimsesi olalım" dedi.
Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ise mesai arkadaşlarıyla birlikte tüm Adanalıların Kurban Bayramını kutladığını ifade ederek, "Burada diğer bayramlardan farklı bir coşku var. Bütün bürokratlarımız, kent protokolü, Adana'nın tüm meslek gruplarından temsilciler var. Ortak akıl, birliktelik bu neticeye getiriyor. İnşallah önümüzdeki günlerde daha iyi günler yaşayacağız" şeklinde konuştu.
Bayramlaşmaya, 6. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Mehmet Eröz, CHP Adana Milletvekili Hulusi Güvel, MHP Adana Milletvekilleri Yılmaz Tankut ve Recai Yıldırım, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Ali Yaşar Yurdabak, Vali Yardımcıları Fikret Deniz, Halis Arslan, Seyhan Kaymakamı İsmail Hakkı Develi, Yüreğir Kaymakamı Abdullah Dölek, Sarıçam Kaymakamı Ali Taşkın Balaban, Çukurova Kaymakamı Abdulhamit Erguvan, Adana Barosu Başkanı Aziz Erbek, Adana Şehit Aileleri Malulleri Yardımlaşma ve Dayanışma Başkanı Emine Kunt ile diğer mülkü ve askeri erkan katıldı.