TOÇ- BİR- SEN'de başkan değişmedi

Memur Sen Konfederasyonu'na bağlı Tarım Orman ve Çevre Çalışanları Birliği Sendikası (TOÇ- BİR- SEN) Bursa Şubesi Olağan 2'inci Kongresi'ni gerçekleşt

Memur Sen Konfederasyonu'na bağlı Tarım Orman ve Çevre Çalışanları Birliği Sendikası (TOÇ- BİR- SEN) Bursa Şubesi Olağan 2'inci Kongresi'ni gerçekleştirdi. Tarım İl Müdürlüğü Konferans salonundaki kongreye TOÇ- Bir-Sen Genel Mali Sekreteri Sabri Kızılkaya, Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi Numan Şeker ve bağlı Sendikaların Bursa Şube Başkanları Orman Bölge Müdürü Ali Girgin, Tarım İl Müdür Vekili Murat Demirkıran, Şube Müdürleri Delegeler ve sendika üyeleri katıldı.

Kongreye tek aday olarak katılan mevcut şube başkanı Şahin Değirmen kullanılan 72 oydan geçerli sayılan 63'ünü alarak yeniden seçildi. Burada bir konuşma yapan TOÇ Bir-Sen Bursa Şube Başkanı Şahin Değirmen, sendika üyelerine yönelik yaptığı idari, sosyal ve hukuki çalışmalarla her geçen büyümeye devam etmekte olduğunu söyledi. Çalışmaları esnasında ayrımcılık yapmadıklarını, gökkuşağının kendilerine farklılığı ile ilham kaynağı olduğunu dile getiren Değirmen, her rengin ahenk içinde adil bir şekilde yan yana olduğunu bununda yeryüzünde ki en güzel görsel görüntülerden birini ortaya koyduğunu anlattı.

Şahin Değirmen, "İnsanların da aynı görüntüyü ortaya koymaları gerekiyor. Bu hedefe varabilmek için insanlar arasında 'Bilginin Zanna, Sevginin Korkuya' galip gelinceye kadar çalışmak gerekiyor." şeklinde konuştu. Değirmen başkanlığındaki yönetim listesi şu isimlerden oluşuyor: Ahmet Aydın, Hacı Dursun Yıldız, Ahmet Yazıcı, Yakup Sağlık, Erhan Güneş, Fatih Altunordu.