Bakan Kavaf'ın Simit Ve Çay Keyfi

Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile birlikte esnafla bayramlaştıktan sonra Kozahan'da simit molası verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bayram alışverişi sebebiyle yoğunluğun yaşandığı çarşıda çiçekçilerin bayramını kutladı. Çiçekçilerle tek tek bayramlaşan Başkan Altepe, bayramın huzur içinde geçmesini diledi.
Başkan Altepe, daha sonra Bursa'ya gelen Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf ile birlikte tarihi belediye binası arkasında esnafla bayramlaştı. Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala'nın da eşlik ettiği ziyarette, Bakan Kavaf ve Altepe esnafa, "Hayırlı işler" temennisinde bulunarak iyi bayramlar diledi.
Bakan Kavaf, daha sonra Altepe ile birlikte günün yorgunluğunu Kozahan'da attı. AK Parti milletvekilleri Ali Kul, Canan Candemir Çelik ile AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın da Kozahan'daki ziyarete eşlik etti. Kavaf ve Altepe, birlikte simit yiyerek çay içti. Bir süre burada sohbet eden Kavaf ve beraberindekiler, daha sonra Heybeli Restoran'da düzenlenen, "Bursa'ya yön verenler" konulu toplantıya katıldı.
Kavaf'ı Ankara'ya uğurlayan Altepe, daha sonra çarşıda alışveriş yapan vatandaşların bayramını kutladı.