Tuncel Moral Verdi

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi 1

Tuncel Moral Verdi
Adana Büyükşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Mustafa Tuncel, son dönemlerde Adana'nın sporda önemli başarılara imza attığını, milli takıma giden 90 sporcusunun bulunduğunu söyleyerek, "Adana, bundan böyle Adliye olaylarıyla değil, başarılı sporcularıyla anılacaktır" dedi.
Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'la birlikte Adana Büyükşehir Belediyesi Masa Tenisi İhtisas Kulübü Başkanı Adil Yiğenler, yönetim kurulu üyeleri ile sporcularını kabul eden Meclis 1. Başkan Vekili Mustafa Tuncel, sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını bildirdi.
Adana Büyükşehir Belediyespor olarak tüm branşlara destek verdiklerini kaydeden Tuncel, "Şu anda bünyemize 22 branş dahil ettik. Yüzme, atletizm, kürek ve güreş branşlarını da dahil etmek üzereyiz" şeklinde konuştu.
Adana'nın milli takımlar düzeyinde 90 sporcuyla temsil edildiğini vurgulayan Mustafa Tuncel, "Adana, bundan böyle Adliye olaylarıyla değil, başarılı sporcularıyla anılacaktır. Amatör spor kulüplerine sahip çıkarken, başarılı sporcuları da ayrıca ödüllendireceğiz" dedi.

ALDIRMAZ: "STK'LARLA BÜTÜNLEŞTİK"
Büyükşehir Belediyesi olarak sivil toplum kuruluşlarıyla bütünleştiklerini anlatan Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, "Büyükşehir Belediyespor olarak spor kulüplerine sahip çıkıyoruz. Sayın Tuncel'in de söylediği gibi, bundan böyle desteğimiz devam edecektir. Sporun bütün branşlarını kucakladığımız zaman, Adana'daki tüm gençleri kucaklamış olacağız" şeklinde konuştu.
Büyükşehir Belediyesi Masa Tenisi İhtisas Kulübü Başkanı Adil Yiğenler, desteklerinden dolayı Aldırmaz ve Tuncel'e teşekkür ederek, "Amatör kulüplere sahip çıkılması, çocuklarımız için ümit oldu. Kulüplerimizi de kamçılayacaktır. Güçbirliği çok güzel. Allah sizlerden razı olsun" dedi.