Ak Parti'den Kutlama Mesajları

Kurban Bayramı nedeniyle TBMM Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Sadık Yakut, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ile AK Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz kutlama mesajı yayınladı.

TBMM Başkanvekili Sadık Yakut kutlama mesajında, "Bayramlar, bir arada yaşama ve birbirimizi kardeşçe kucaklama arzumuzun tazelendiği günlerdir. Bu Kurban bayramında da bir kez daha sevgi ve barış ikliminde buluşacağız. Tüm yurtta hepimizi kuşatan bayram neşesiyle dargınlıkları unutacak ve geleceğe karşı umudumuzu pekiştireceğiz. Bayramın manevi iklimi sayesinde, yoksullara, muhtaçlara yardım elimizin uzatılması, bir yetimi sevindirmenin, birbirimize tebessüm etmenin, sevinçleri olduğu kadar kederleri de paylaşmanın önemini daha da derinden idrak edecek, birbirimize daha da yakınlaşacağız. Bu vesileyle bin yılı aşkın süredir bu topraklara anlam veren ve kardeşliğimizi inançla pekiştiren Kurban bayramınızı kutluyor. Bayramın tüm Kayserililere, İslam dünyasına ve tüm insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum" ifadelerinde bulundu.
AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ise mesajında, "'Bayram günleri, milletimizin bir arada yaşama ve aydınlık bir geleceği bir arada kucaklama arzusunun tazelendiği günlerdir. Bu günlerde ülkemizin dört bir yanındaki insanlar birbirini sevgiyle ve sevinçle kucaklayacaklardır. Tarih boyunca bayramları her zaman coşkuyla kutladık. Bu sefer de inanıyorum ki bu bayramı hep beraber, millet olarak coşkuyla, sevinçle kutlayacağız. Birbirimizin acılarını paylaştığımız gibi, sevinçlerini ve mutluluklarını da paylaşacağız. Kayserili hemşerilerimizde bu bayramı sevdikleri ile huzur içerisinde geçirmelerini diliyor sağlık mutluluk diliyorum'' temennilerinde bulundu.
AK Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz ise mesajında, "Bayramlar insanları birbirlerine yaklaştıran, kırgınlıkların, dargınlıkların bir kenara bırakıldığı, birbirlerini hoşgörü içerisinde kardeşçe kucakladıkları güzel günlerdir. Bayramlar aynı zamanda yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergilediğimiz günlerdir. Sevinçler, mutluluklar paylaştıkça artar. Üzüntüler ve acılarda paylaşıldıkça azalır. Huzur kenti olarak bilinen Kayserimizde bu Kurban Bayramını da fırsat bilerek birbirimizi sevgiyle, hoşgörüyle, kardeşçe kucaklar, sevinçlerimizi, üzüntülerimizi paylaşır, karşılıklı yardımlaşma ve dayanışmada daha cömert olursak ihtiyacımız olan toplumsal barışın ve huzurun devamına katkıda bulunmuş oluruz.
Hizmetlerin en güzeline layık olan Kayseri halkına daha iyi bir yaşam kalitesi sunacak ortamlar hazırlamanın gayreti içerisindeyiz. El ele ve gönül gönüle bu hedefe doğru yürümek en önemli gücümüzdür. Bu duygu ve düşüncelerle Mübarek Kurban Bayramı'nın ülkemize ve tüm Kayseri halkına sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, daha nice güzel bayramlar temenni ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum" ifadelerine yer verdi.