Üftade Koleji Öğrencilerinden Anlamlı Sergi

Özel Üftade Koleji İlköğretim Okulu öğrencilerinin 10 Kasım Atatürk'ü anma haftası etkinlikleri kapsamında hazırladığı 'Fotoğraflarla Mustafa Kemal, Bayrak ve Atatürk' konulu bir sergi yoğun ilgi gördü

Üftade Koleji Öğrencilerinden Anlamlı Sergi
Özel Üftade Koleji İlköğretim Okulu öğrencilerinin 10 Kasım Atatürk'ü anma haftası etkinlikleri kapsamında hazırladığı 'Fotoğraflarla Mustafa Kemal, Bayrak ve Atatürk' konulu bir sergi yoğun ilgi gördü.
Kipa alıi veriş merkezinde organize edilen serginin açılışını Uşak Valisi Özdemir Çakacak ile İl Milli Eğitim Müdürü Recep Düzgün gerçekleştirdi. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen etkinliğe öğrenci velileri ile vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Anasınıfı ve 8. sınıf öğrencileri açılışa katılanlara sergi hakkında bilgi verdi. Açılışın ardından Uşak Valisi Özdemir Çakacak, İl Milli Eğitim Müdürü Recep Düzgün, Üftade Eğitim Kurumları genel müdürü ve veliler, öğrencilerin yaptığı projeleri tek tek ziyaret ederek hayranlıklarını dile getirdiler. Öğrencilerin Mustafa Kemal'i duygulu bir şekilde anlatması Vali Çakacak ile beraberindeki heyeti duygulandırdı. Vali Özdemir Çakacak seri açılışından sonra öğrencilerin Atatürk'e olan hayranlığının çok güzel olduğunu ifade ederek, "Geleceğin teminatı olan evlatlarımızın Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e olan bağlılığı bizleri mutlu etti. Ulu Önder'in gösterdiği yolda ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak için var gücümüzle çalışmak zorundayız. Bu duygularla sergiyi hazırlayan yavrularımız ile öğretmenlerimize teşekkür ediyorum"dedi.