Bin Öğrenci Bayramlıklarını Aldı

Kahta Belediyesi tarafından bayram öncesi fakir öğrenciler bin adet mont ve ayakkabı yardım yapıldı.

Bin Öğrenci Bayramlıklarını Aldı
Kahta kapalı spor salonunda gerçekleştirilen ayakkabı ve mont dağıtım törenine, Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, Kahta İlçe Emniyet Müdürü Ergün Ülgür, Milli Eğitim Müdürü Sadun Kılıç, Müftü Burhan Barut, Sincik Belediye Başkanı Hasarı Altınel, Akıncılar Belediye Başkanı İsmet Çetinkaya, İnlice Belediye Başkanı Abubekir Ümürhan, Ziraat Odası Başkanı Rüştü Turanlı, Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Serkan Aslan, Belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.
Bin adet mont ve bin adet ayakkabının dağıtımının gerçekleştiği törende öğrenciler bayramlıklara kavuştu. Okul idarecileri tarafından belirlenen ve bayramlıklarını alan öğrencilerin sevince boğuldu.
Törende açılış konuşması yapan Milli Eğitim Müdürü Sadun Kılıç, Yusuf Turanlı'nın göreve başladığı günden beri gerek okulların çevre düzenlemesinde gerekse okulların diğer ihtiyaçların giderilmesi noktasında eğitime katkı sağladığını söyledi.
Sadun Kılınç, "Kurban Bayramı öncesi, böyle anlamlı bir günde yardıma muhtaç bin öğrencimize mont ve ayakkabı hediye etmektedir. Tüm eğitim camiası adına ve öğrencilerimizin velileri adına kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.
Belediye Başkanı Yusuf Turanlı ise belediyeciliğin sadece yol, su, kanalizasyon ve temizlik olmadığını vurgulayarak, "Sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ederek, Ramazan ayı içerisinde hayırsever iş adamlarımızın da katkıları ile her gün yaklaşık 2 bin vatandaşımıza iftar yemeği verdik. Yine ramazan ayında maddi durumu iyi olmayan 2 bin aileye ekmek fişi verdik. Bin paketi belediyemizin, 3 bin paketi de hayırsever iş adamlarımızın katkıları ile 4 bin aileye gıda paketi dağıttık. Fakir ve yardıma
muhtaç insanlarımızın her zaman yanında olacağız. Dağıtılan 1 bin adet mont ve ayakkabı yardımı okul idarecileri tarafından tespit edilen fakir ve yardıma muhtaç öğrencilerimize verilmiştir. Bu konuda bizlere destek olan başta Milli Eğitim Müdürümüz olmak üzere okul müdürleri ve öğretmenlerimize teşekkür ederim" diye konuştu.