Ak Parti Milletvekili Yüksel

AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, millet olarak birliktelik ruhunun sağlandığı ve değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı bir Kurban Bayramı diledi.

Ak Parti Milletvekili Yüksel
AK Parti Denizli Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Mehmet Yüksel, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Birliktelik ruhunun sağlandığı ve değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı bir Kurban Bayramı'na daha hep birlikte ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını bildiren Yüksel mesajında, "Bayramlar, umutları canlandıran, toplumsal barışı güçlendiren, birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularını doruğa çıkartan özel günlerimizdir. Her yıl olduğu gibi bu Kurban Bayramının da, anlamına uygun bir hoşgörü ve barış ortamı içerisinde geçirilmesi en büyük dileğimizdir. Millet olarak en büyük gücümüz hiç kuşkusuz dayanışma ve yardımlaşmanın böylesi özel günlerde doruğa çıkan kardeşlik duygularımızın yüceliğidir. Bu gücümüzün zaafa uğramasına hemşerilerimizin hiçbir ferdinin müsaade etmeyeceğine olan inancımız tamdır" ifadelerine yer verdi.
Mesajında Türkiye'nin büyük hedefler ve aydınlık bir geleceğin peşinde hızla ilerlediğini kaydeden Yüksel şu sözlere yer verdi:
"Başta demokrasimizin standardının yükseltilmesi ve tüm alanlarda değişen ve gelişen şartların ortaya çıkardığı sorunlara kalıca çözümlerin bulunması ortaya koyduğumuz gayreti açıkça ifade etmektedir. Çünkü Türkiye hepimizin en değerli varlığıdır. Bu güzel ülkede farklılıklarımızı zenginlik olarak görüyor, barış, hoşgörü ve kardeşlik içerisinde yaşıyoruz. Yine Yüce dinimizin de bir gereği olarak sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik duyguları içerisinde, daha mutlu, daha huzurlu, daha güzel yarınlara hep birlikte ulaşacağımıza inancım tamdır. Çatışma kültürünün bir tehdit olduğu dünyamızda, Kurban Bayramı'nın evrensel barışa, esenliğe ve huzura katkı sağlamasını diliyor ve bu vesileyle hac görevlerini yerine getiren hemşerilerimizin sağlık ve sıhhat içerisinde ülkemize ve şehrimize dönmelerini temenni ediyorum."