Tunceli Valiliğindeki Darp İddiası

Tunceli Valisi Mustafa Taşkesen, 74 yaşındaki Ali Ergün'ün valilikte darp edildiği iddiasının doğru olmadığını belirterek, "İftiradır, ispatı mümkün değildir

Tunceli Valisi Mustafa Taşkesen, 74 yaşındaki Ali Ergün'ün valilikte darp edildiği iddiasının doğru olmadığını belirterek, "İftiradır, ispatı mümkün değildir. Eğer öyle bir şey olursa herkes gerekli cezaya çarptırılır" dedi.
Vali Taşkesen, 74 yaşındaki Ali Ergün'ün sorununu anlatmak için gittiği valilikte darp edildiğini iddia etmesinin ardından yaptığı açıklamada, böyle bir olayın yaşanmadığını belirterek, "Bu hezeyandır, yaşlı bir amcamızın hezeyanlarıdır, böyle bir şey yoktur, yalandır. İftiradır. İspatı mümkün değildir, eğer öyle bir şey olursa herkes gerekli cezaya çarptırılır" dedi.
Ali Ergün, kendisini darp ettiğini iddia ettiği görevli hakkında suç duyurusunda bulunduğunu söylerken, 8 Mart'taki depremde evi hasar gören ve 11 kişilik ailesiyle yaşadıkları çadırı gösteren yaşlı adamın eşi Kibar Ergün ise, "Çoluk çocuğumuzla bu soğukta çadırda kalıyoruz. Eve girmeye korkuyoruz" diye konuştu.