SunExpress İzmir'den Hamburg'a uçmaya başladı

SunExpress, kış tarifesi kapsamında İzmir'den Hamburg seferlerine başladı. Cuma günleri karşılıklı düzenlenen yeni seferlerle birlikte şirketin İzmir'

SunExpress, kış tarifesi kapsamında İzmir'den Hamburg seferlerine başladı. Cuma günleri karşılıklı düzenlenen yeni seferlerle birlikte şirketin İzmir'den uçtuğu dış hat noktalarının sayısı 13'e yükseldi.

Yılın ilk dokuz ayında elde ettiği yüzde 33'lük payla İzmir'de dış hatlar pazarının liderliğini sürdüren SunExpress, yolculara İstanbul Sabiha Gökçen ve Antalya havalimanları üzerinden de Hamburg'a aktarmalı uçuş imkanı sunuyor. 2010-2011 kış tarifesinde İzmir'le Almanya'da Berlin Schoenefeld ve Tegel, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Hannover, Köln/Bonn, Münster/Osnabrück, Nürnberg ve Stuttgart, Hollanda'da Amsterdam, Avusturya'da Viyana ve İsviçre'de Zürih arasında haftada 98 karşılıklı direkt sefer düzenliyor. Ayrıca kasım başından bu yana Anadolu'daki yolcuları için İzmir üzerinden Avrupa'ya haftada toplam 116 bağlantılı uçuş imkanı sağlayarak, İzmir'i bir aktarma merkezi olarak da konumlandırıyor. SunExpress'in dış hat bilet fiyatları ise her şey dahil 49,99 avrodan başlıyor.