Sedefçi'den bayram mesajı

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, bayramların birlik ve beraberliği pekiştirdiğini belirterek tüm halkın Kurban bayramını kutladı. Bayram dolayıs

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, bayramların birlik ve beraberliği pekiştirdiğini belirterek tüm halkın Kurban bayramını kutladı. Bayram dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Sedefçi, şöyle dedi:

"Bayramlar toplum olarak birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğimiz, sevinçlerimizi ve mutluluğumuzu paylaştığımız özel günlerdir. Toplum hayatımızda büyük bir önem taşıyan, birleştirici, bütünleştirici özelliği ile bizleri bir araya getiren, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin yaşandığı bu bayramda halkımızla aynı güzel duyguları birlikte paylaşmanın mutluluğunu duyuyorum. Sevinç ve coşkunun doruklara eriştiği bu günler, barış, hoşgörü ve kardeşlik duygularının daha çok hissedildiği, dostlukların pekiştiği özel günlerimizdir. Yüce Atatürk'ün önderliğinde kurulan laik, demokratik Cumhuriyet, kişi hak ve özgürlüklerini genişleterek yurttaşlarımızı çağdaş dünyanın değerleriyle buluşturmuş, kazanımları ile toplumun tüm kesimlerini kucaklamış, barışı, kardeşliği ve hoşgörüyü ülkenin her köşesinde egemen kılma başarısını göstermiştir. Yaşadığımız bu anlamlı günleri fırsat bilerek kırgınlık ve dargınlıkları unutup, barış ve huzur içerisinde yaşamaya özen göstermeli, milli birlik ve dayanışmayı yurttaşlık bilinciyle üzerimizde hissederek sergilediğimiz bu beraberliği dosta düşmana göstermeliyiz."