Patnos'ta Çağdaş AVM açıldı

Ağrı'nın Patnos ilçesinde inşa edilen Çağdaş Alışveriş Merkezi Kaymakam Fehmi Sinan Niyazi tarafından açıldı.

Yeni Mahalle İlçe Emniyet Müdür

Ağrı'nın Patnos ilçesinde inşa edilen Çağdaş Alışveriş Merkezi Kaymakam Fehmi Sinan Niyazi tarafından açıldı.

Yeni Mahalle İlçe Emniyet Müdürlüğü yanında 2000 metrekarelik alan üzerinde iki katlı olarak kurulan Çağdaş Alışveriş Merkezi (AVM)'nin açılışı törenle yapıldı. Açılışta konuşan Kaymakam Fehmi Sinan Niyazi, ilçe halkının memleketlerinde işyerleri açmasının önemine değinerek, "Açılan yeni iş yerleriyle birlikte bazı gençlerde meslek sahibi oluyorlar ve ailelerine de katkıda bulunuyorlar. İşyeri sahipleri Hakan Çiftçi ve Rahmi Sağlam ortaklara da ilçeye böyle güzel bir hizmeti sundukları için teşekkür ederim." dedi.

Patnos Belediye Başkanı Yusuf Yılmaz da böyle güzel bir işyerini Patnos'a kazandıran Hakan Çiftçi ve Rahmi Sağlam'a teşekkür ederek, Patnos'ta işsizlik adına yaklaşık 25 personele iş imkanı sağladığı için de teşekkür etti.

Kurban kesilmesinin ardından yapılan açılışına İlçe Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, Belediye Başkanı Yusuf Yılmaz, Emniyet Müdürü Sabahattin Yılmaz, Patnos Devlet Hastanesi Başhekimi Sadrettin Aslan, kamu kurum amir ve müdürlerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışta dağıtılan kırtasiye ve oyuncak malzemesinin alımı sırasında çocuklar tarafından izdihama neden oldu.