Ödemiş, Kütahya'ya Bileniyor

Ödemiş Belediyespor hafta sonu aldığı şok Kula mağlubiyetinin ardından Kütahyaspor ile Pazar günü oynayacağı karşılaşmaya hırslı şekilde hazırlanıyor

Ödemiş, Kütahya'ya Bileniyor
Ödemiş Belediyespor hafta sonu aldığı şok Kula mağlubiyetinin ardından Kütahyaspor ile Pazar günü oynayacağı karşılaşmaya hırslı şekilde hazırlanıyor. İlk sırada bulunan ekibin 3. lige yükselebileceği BAL'da liderin 3 puan gerisinde seyreden kırmızı-lacivertliler Kütahya'yı devirerek liderlik için iddiasını korumak istiyor.
Lider Sandıklı'nın evinde ligin dişli ekiplerinden Uşak İl Özel İdare ile karşılaşması nedeniyle önemi bir kat daha artan Kütahyaspor maçında seyircisinin desteğiyle 3 puana uzanmak isteyen kırmızı-lacivertliler bayramı liderlik mücadelesi içinde karşılamanın hesaplarını yapıyor.
BAYRAM ÖNCESİ TEK HEDEF GALİBİYET
Perşembe günü Saracoğlu Stadı'nda gerçekleştirilen çift kale maçta son derece istekli olduğu gözlenen oyuncular maç içinde zaman zaman amansız mücadelelere giriştiler. Sakatlığı bulunan Tuncay'ın katılmadığı çalışmanın son bölümünde forvet Samet Bank da sakatlanarak çalışmayı tamamlayamadı. Pazar günkü mücadelede tüm oyuncularına güvendiğini ve 3 puanı elde edeceklerini ifade eden Teknik Direktör Mahmut Arslan; "Geçtiğimiz hafta aldığımız mağlubiyetin izlerini silerek bu hafta ligin iddialı ekiplerinden Kütahyaspor'u saha ve seyirci avantajımızı da kullanarak eli boş yollamak istiyoruz. Oyuncularımız son derece istekliler, birkaç sakat ismimizin de takıma katılmasıyla daha iyi hale geleceğimizi düşünüyorum" dedi.
Öte yandan Yardımcı Antrenör Yılmaz Ceyhan'ın minik oğlu Ethem çalışmaların ilgi odağı oldu. Tıpkı babası gibi futbolcu olmak istediğini belirten 6 yaşındaki Ethem futbolcu ağabeylerine özenerek açma germe hareketlerini eksiksiz yaptı. Bir süre babasının yönettiği çift kale maçı dikkatle takip eden Ethem, uykusuzluğa yenik düşerek idman penyelerinin bulunduğu sepette uyudu. Sevimliliği ile futbolcuların sevgilisi haline gelen Ethem, babasını idmanlarda bir an olsun yalnız bırakmıyor.