MTSK ehliyet sınav sonuçları

23 Ekim Ehliyet sınav sonuçları açıklandı. Ehliyet sınavı sonuçlarını sitemizden öğrenebilirsiniz. İşte 23 Ekim Ehliyet sınav sonuçları...

MTSK ehliyet sınav sonuçları
MEB Ehliyet sınav sonuçları. 23 Ekim Ehliyet sınav sonuçları açıklandı. Ehliyet sınav sonuçlarını sitemizden öğrenebilirsiniz... On binlerce insanın beklediği ehliyet sınav sonuçları nihayet açıklandı. 23 Ekim 2010 tarihinde ehliyet sınavına giren binlerce sürücü adayı ehliyet sınav sonuçlarının açıklanmasını heyecanla beklediler. Önceki Ehliyet sınavlarının sonuçlarını sınavdan 15 gün sonra açıklayan (MEB) Milli Eğitim Bakanlığı gecikmeden dolayı oldukça fazla tepki çekti.
Ehliyet sınavının üzerinden 3 hafta geçmesine rağmen sonuçları açıklamayan Milli Eğitim Bakanlığı sonunda bugün Ehliyet sınav sonuçlarını açıkladı. Ehliyet sınav sonuçları açıklandığı andan itibaren sitemizde yer almaya başladı.

EHLİYET SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

EHLİYET SINAV SONUÇLARINA İTİRAZ

23 Ekim Ehliyet sınav sonuçları açıklandı. Ehliyet sınavı sonuçlarını sitemizden öğrenebilirsiniz. İşte 23 Ekim Ehliyet sınav sonuçları...
Sınav sorularına, cevap anahtarına ve sonuçlara yapılacak olan itirazlar internetten yayımlanmasından itibaren en geç 10 (on) gün içinde dilekçeyle;

Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü
(06500)Teknikokullar - ANKARA adresine yapılabilecektir.

İtirazların incelenmesi için aday adına T.C. Ziraat Bankası Beşevler Ankara Şubesindeki Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi'nin 5495218/5001 numaralı hesabına 10 (on) YTL yatırılması gerekmektedir.

SONUÇLAR NEDEN GECİKTİ

Önceki ehliyet sınav sonuçlarını sınavdan 15 gün sonra açıklayan Milli Eğitim bakanlığı 23 Ekim 2010 tarihinde yapılan Ehliyet sınav sonuçlarını sınavdan yaklaşık 3 hafta sonra açıkladı. Ehliyet sınav sonuçlarının neden geç açıklandığı ise merak konusu. Edinilen bilgiye göre ehliyet sınav sonuçlarının geç açıklanmasının nedeni 23 Ekim’de yapılan sınavda kopya çekilmesinden dolayı emniyetin yürüttüğü soruşturma.

Yalova'da 23 Ekim’de yapılan motorlu taşıt sürücü adayları sınavında, bir sürücü adayına cevap anahtarının cep telefonu ile gönderildiği, bir adayın yerine de başkasının sınava girdiği iddia edilmişti.

Yalova Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 23 Ekim 2010 tarihinde gerçekleşen motorlu taşıt sürücü adayları sınavında, Yalova Lisesi'nde N.G'nin, A.R.Ö'ye ait nüfus cüzdanı ve sınava giriş belgesiyle sınava girdiğini belirledi.
Yapılan incelemenin ardından N.G. ve A.R.Ö. ile bu kişilere yardım ettiği tespit edilen S.Ü, gözaltına alınmıştı.

Polis ekipleri, aynı sınavda Ş.E'nin de cep telefonuyla N.T'ye cevap anahtarını gönderdiğini belirledi. Yapılan soruşturma sonucunda, Ş.E. ve N.T. ile bu kişilere yardım ettiği belirlenen S.D. yakalandı, kopya olayında kullanılan 2 adet cep telefonuna el konuldu.
Zanlılar, ifadelerinin alınmasının ardından cumhuriyet savcısının talimatıyla serbest bırakıldı.
MTSK ehliyet sınav sonuçları MTSK ehliyet sınav sonuçları MTSK ehliyet sınav sonuçları

MTSK ehliyet sınav sonuçları MTSK ehliyet sınav sonuçları