Ters Köşe'de kıyamet çıkaran soru

Kanaltürk ekranlarında yayınlanan Ters Köşe programında yine olaylar çıktı. Televizyon ekranlarının en hararetli programlarından biri olan Ters Köşe'de bu kez tartışma konusu Kanaltürk Ankara temsilcisi Sami Dadağlıoğlu oldu.

Ters Köşe'de kıyamet çıkaran soru
Kanaltürk Ankara temsilcisi Sami Dadağlıoğlu'nun moderatörlüğünde ekranlara gelen programın konukları, Liberal-demokrat yazar Rasim Ozan Kütahyalı, Ulusalcı-sosyalist yazar Ümit Zileli, Milliyetçi-ülkücü yazar Ümit Özdağ, Star Gazetesi yazarı Mustafa Akyol her hafta güncel siyasi meseleleri masaya ve hararetli bir şekilde tartışıyor.

Ters Cephe programında dün akşam bir ilk oldu ve bu kez programın moderatörü Sami Dadalıoğlu çileden çıktı.

BU SORU ÖNYARGILI

Sami Dadalıoğlu'nun, Rasim Ozan Kütahyalı’ya yönelttiği “2011 yılında yapılacak seçimlerin MHP açısından bir bitiş seçimi olabilir mi” sorusu stüdyoyu karıştırdı.

Program yorumcularından Ümit Özdağ ve Ümit Zileli, moderatörün yorum içeren bu sorusu karşısında sert tepki gösterdi ve “ Böyle bir soru olabilir mi, bu soru önyargılı” demesi tansiyonu bir anda yükseltti.

Sami Dadalıoğlu'nun “Önyargı ile sormadım” sözü tartışmanın yatışmasını değil daha da alevlenmesine sebep oldu.

TABİ Kİ TARAF OLURSUNUZ

Bu soru karşısında söz alan Ümit Özdağ, “Böyle sorular soruyorsunuz ondan sonra MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin size hedef alan konuşmalar yapınca neden yaptınız diyorsunuz. Bu kadar taraflı sorular sorarsanız. Tabiî ki taraf olursunuz” ile moderatör Dadalıoğlu'na sert bir şekilde karşılık verdi.

Ümit Özdağ’ın bu sert çıkışı karşısında Dadalıoğlu, kendini savunmak için müsaade istedi.

Sami Dadalıoğlu, “ Bugün yapılan anketlerde MHP baraj altında ama sınırda bıçak altında gözüküyor. MHP’nin baraj altında kalması durumunda çok güzel bir süreç mi olacak” dedi.

Araya giren Ümit Özdağ, “ Ben bir tane anketle geldim. Benim gördüğüm anketlerde MHP yüzde 10’un altında değil. Hep yüzde 12 ve üstünde” karşılığını verdi.

Bu sözlerin ardından sözü tekrar alan Sami Dadalıoğlu adeta isyan etti.

İşte o hararetli tartışmanın görüntüleri…