Mezitli'de 'Erken' Bayramlaşma

Mersin'in merkez ilçesi Mezitli'de, 'Kurban Bayramı' erken kutlandı. Mezitli Belediyesi'nde gerçekleştirilen etkinlikte belediye çalışanlarıyla kurum yöneticileri bayramlaştı.

Mezitli'de 'Erken' Bayramlaşma
Mezitli Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu ve Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım'ın da katıldığı bayramlaşma törenine yoğun ilgi gösterildi. Belediye başkan yardımcıları, mülki amir ve belediye meclis üyelerinin yanı sıra belediye personeliyle vatandaşların da katıldığı etkinlikte Kaymakam Kıcıroğlu ile Uğur Yıldırım kutlamaları kabul ederek, vatandaşlarda da ayak üstü sohbet etti.
Burada konuşan Kıcıroğlu, bayramların toplumsal hayattaki önemine dikkat çekerek, kaymakamlık bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla da ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere bağışların kabul edildiğini, bu noktada da bağış yapmak isteyenlerin vakfı arayarak bağlantıya geçmeleri çağrısında bulundu. Kıcıroğlu, Mersinlilerin bayramını da kutlayarak, 'Kurban Bayramı'nda kırgınlık ve küskünlüklere son verilerek, birlik ve beraberliğin ön plana çıkmasını istedi.
'Bayramlaşma Töreni'nin aynı zamanda da belediye-vatandaş yakınlaşması ve bütünleşmesinin de en güzel örneklerinden birini oluşturduğunu kaydeden Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım da, bayramlaşma törenlerinin daha önce Başkanlık Makamı'nda gerçekleştirildiğini ancak bu yıl bir ilke imza atarak, söz konusu bayramlaşmayı Belediye Hizmet Binası önünde yaparak, daha geniş bir katılımı sağlamayı amaçladıklarını söyledi. Yıldırım, 'Kurban Bayramı'nın; kırgınlıkların bittiği dargınlıkların sona erdiği bir bayram olması dileğini iletirken, Mersinlilerin bayramını kutladı.