Kızılcabölük'e Bayram Hediyesi

Denizli'nin Tavas ilçesine bağlı Kızılcabölük beldesinde Kızılcabölük Yol Yaptırma, Yaşatma ve Güzelleştirme Derneği kendi birikimiyle almış olduğu iş makinesini Kızılcabölük Belediyesi'ne bağışladı.

Kızılcabölük'e Bayram Hediyesi
Yapılan devir teslim merasiminde konuşan dernek başkanı, emekli öğretmen Arif Atmaca derneğin birikimlerini değerlendirmek ve Kızılcabölük'e yararlı olabileceğini düşündükleri bir makine kazandırmak düşüncesiyle hareket ettiklerini belirterek, "Kızılcabölüklünün birikimini Kızılcabölük için kullanmaktan mutluyuz. İnanıyoruz ki belediyemizin çalışmalarına yıllarca hizmet edecek bir hidromek kepçeyi bağışlıyoruz. Bugüne kadar göbeğimizi hep kendimiz kestik. Yıllardır uğraştığımız Kızılcabölük-Denizli yolu için uğraş ve çabalarımız devam edecek. Hazırlayacağımız yeni proje ile bu yolun açılması için yine girişimde bulunacağız" dedi.
Yönetim Kurulu Başkanı Arif Atmaca ile yönetim kurulu üyeleri Mesut Dayıoğlu Halil Dirioğlu, Abdullah Garan, Recep İlem, Orhan İrmek ve denetleme kurulu üyeleri Nuri Öztekin, M.Ali Görücü, Ali Tekinoğlu'na teşekkür belgesi ve plaket takdim eden Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, bu birikimin oluşmasında ve iş makinesinin alınmasında emeği geçenlere teşekkür etti.
Uslu, aynı zamanda ikinci başkanı olduğu derneğin kuruluş amacına paralel olarak yaptığı çalışmaları takdirle anmak gerektiğini ifade ederek, "Bizim ruhumuzda var. Bugüne kadar ne yapmışsak hep kendimiz yaptık. Hayırsever hemşehrilerimizin ve iş adamlarımızın gayretleriyle Kızılcabölük bir şeyler kazandı. Bu birikimde emeği olan ölmüş büyüklerimizi rahmetle, yaşayanları da minnetle anıyorum. Allah onlardan razı olsun. Bugüne kadar aldığımız en güzel bayram hediyesi oldu" şeklinde konuştu.