Genç Girişimciler Kto'da

Girişimcilik haftası çerçevesinde Kayseri Genç Girişimciler Kurulu (KGGK) Kayseri Ticaret Odası'nı ziyaret etti.

Genç Girişimciler Kto'da
'Girişimcilik Zirvesi' için Kayseri'de bulunan, aynı zamanda TOBB Genç Girişimciler Kurulu üst yönetiminde de yer alan Yazar Danışman Eğitimci Sinan Ergin, Turkven yönetici ortaklarından Göktekin Dinçerler, Koton Mağazacılık ve Tekstil San. Ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülden Yılmaz, Habitat İçin Gençlik Derneği Başkanı Sezai Hazır, Zade Yağları'ndan Kadir Helvacıgil ile TOBB Genç Girişimciler Kurulu Danışmanı Berrak Kutsoy, Yönetim Kurulu Başkanımız Hasan Ali Kilci'yi makamında ziyaret ettiler.
Kayseri Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Sami Boydak ve Başkan Yardımcısı Fatih Kilci'nin de yer aldığı görüşmede, ilk defa 6 üst kurul üyesiyle bir ilde olduklarını aktaran TOBB Genç Girişimciler Kurulu Danışmanı Berrak Kutsoy, Başkan Kilci'ye kendilerini kabul ettiği için teşekkür etti.
Kilci ise Kayseri Ticaret Odası olarak girişimcilere yönelik birçok çalışmada bulunduklarını, Kadın Girişimciler Kurulunun sekretaryasını da yürüttüklerini belirterek, girişimcileri her zaman desteklediklerini ifade etti.
Görüşme sonunda, Kayseri Ticaret Odası'nda hep birlikte yenen yemeğin ardından, Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Sami Boydak, zirvenin gerçekleşmesinde katkıda bulunanlar adına 10'ar adet fidan dikim belgelerini sahiplerine takdim etti.