Bolu Valisinden Sakaryalılar'a Selam Var

Sakarya Bolulular Derneği, Bolu'ya düzenlediği gezide, Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Ticaret Sanayi Odası ve Boluspor Kulübü Başkanı Emin Semercioğlu'nu ziyaret etti

Bolu Valisinden Sakaryalılar'a Selam Var
Sakarya Bolulular Derneği, Bolu'ya düzenlediği gezide, Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Ticaret Sanayi Odası ve Boluspor Kulübü Başkanı Emin Semercioğlu'nu ziyaret etti. Sakarya Bolulular Derneği üyeleri ziyaretlerde Sakarya'nın meşhur kabak tatlısı ve kabak şekerli lokumundan hediye etti.
Sakarya Bolulular Derneği Başkanı Ahmet Hilmi Uğur ile yönetim kurulu üyeleri Saim Yıldırım, İ. Taner Soylu, Murat Korkmaz ve Sedat Tarhan ilk resmî gezisini Bolu'ya düzenledi.
Gezi programında ilk önce Bolu Valisi İbrahim Özçimen'i ziyaret eden Sakarya Bolulular Derneği yönetimi, derneğin amaç ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Sakarya Bolulular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hilmi Uğur, yeni bir dernek olmalarına karşın, kısa sürede aktif hale geldiklerini ve 120 üye sayısına ulaştıklarını belirtti. Gösterdiği faaliyetlerle hemşehrilerine her konuda destek olmaya çalıştıklarını ve her geçen gün artan üye sayısı ile daha da güçlenerek Sakarya'da örnek bir dernek olma hedefine yaklaştıklarını ifade etti.
Daha önce Sakarya'da Vali Yardımcılığı görevinde de bulunan Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Sakarya'da yaşayan Bolulular'ın bir dernek çatısı altında birleşerek dayanışma içinde olmalarından duyduğu memnuniyeti belirterek, bu birlikteliği tebrik etti. Kendisini ziyaret eden dernek yönetim kurulunu sıcak bir ilgi ile karşılayan Vali Özçimen, derneğin amaç ve hedefleri doğrultusunda başarılı olmasını temenni ederek, "Sakarya'daki Bolulu hemşehrilerimiz, kendilerine her zaman destek olacağımızı bilsinler" diye konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali İbrahim Özçimen, deprem sonrası görev yaptığı Sakarya'yı ve Sakaryalılar'ı hiç bir zaman unutmadığını belirterek, Bolulular Derneği aracılığı ile tüm Sakaryalılar'a selamlarını gönderdi. Sakarya Bolulular Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Bolu Valisi İbrahim Özçimen'e, gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.
Ziyaret programının ikinci bölümünde, Bolu Belediyesi'ne geçen Sakarya Bolulular Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Alaaddin Yılmaz'ı ziyaret etti. Başkan Yılmaz'ın sıcak ve esprili bir yaklaşımla ağırladığı dernek yönetim Kurulu, Sakarya'da kurdukları derneği tanıttı. Başkan Yılmaz, Sakarya'daki Bolulular'ın bu birlikteliğini çok sevindirici bulduğunu belirterek, derneğin her zaman destekçisi olacağını ifade etti. Kuruluş amaç ve hedefleri konusunda dernek başkanı Ahmet Hilmi Uğur'dan bilgi alan belediye başkanı Yılmaz, dernek
yönetimine Bolu'daki gelişmelerden de söz etti. Getirdikleri hizmetlerle Bolu'yu daha güzel ve yaşanabilir bir kent haline dönüştüreceklerini söyleyen Başkan Yılmaz, "Her gelişinizde kentinizi daha gelişmiş ve daha güzel bulacaksınız" diye konuştu.
Sakarya Bolulular Derneği ziyaretin son bölümünde Boluspor Kulübünü gezdi. Futbolcuların antrenmanını izleyen dernek yönetim yönetim kurulu daha sonra Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve aynı zamanda Boluspor Kulüp Başkanı olan Emin Semercioğlu ile biraraya geldi. Bolulular Dernek Başkanı Ahmet Hilmi Uğur, başkan Semercioğlu'na Sakarya'daki faaliyetleri ile ilgili bilgiler aktardı. Başkan Semercioğlu, yapılan ziyarete teşekkür ederken, Sakarya Bolulular Derneği'nin her zaman destekçisi olacakları sözünü verdi.
Bolu şehir merkezini de gezen Bolulular Derneği üyeleri hemşehrilerinin yakın ilgisiyle karşılaştı.