Başkan İnci'den En Güzel Bayram Hediyesi

Sakarya'nın Ferizli ilçesi Gölkent İlköğretim Okulu 6. sınıf Öğrencisi Şeyma İşler yıllardır beklediği akülü arabasına Hendek Belediye Başkanı Ali İnci sayesinde kavuştu.

Gölkent İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencisi Şeyma İşler geçtiğimiz günlerde akülü araba için hayırseverlerden yardım istemişti. Basında yer alan haberler üzerine Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Hendek Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürü Abdullah Pehlivan'ı Gölkent'e göndererek okulda ve evlerinde yaptıkları incelemelerden bir hafta sonra Şeyman'ın istediği akülü arabayı bizzat kendisi giderek İşler Ailesi'ne teslim etti.
Başkan İnci, her sağlıklı insanın bir engelli adayı olduğunu belirterek, "Bugün çevremizde gördüğümüz engellileri topluma kazandırmak için imkanlarımız dahilinde eğitimlerinde, yaşamlarında yardım etmemiz her insanın asli görevedir. Allah'ın bizlere verdiği imkanları en iyi şekilde yardıma gerçekten ihtiyacı olan kişilere de dağıtmaya çalışıyoruz" dedi.
Öğrenci Şeyman'ın ve ailesinin akülü arabayı teslim alırken mutlulukları görülmeye değerdi. Küçük Şeyma Başkan İnci'ye teşekkür ederek, "Başkanım size söz veriyorum getirdiğiniz akülü araba ile daha rahat bir şekilde okuluma, arkadaşlarıma gidip derslerime çalışacağım ve çok çalışıp öğretmen olarak bulunduğunuz yere kadar gelip çiçek getireceğim" diye konuştu.
Başkan İnci'de "Yeter ki azmini heyecanını bitirme lisede ve üniversite eğitiminde de arkandayım" dedi. Gölkent'te yaşayan İşler ailesine akülü araba tesliminde AK Parti Ferizli ilçe Başkanı Cemil Sağlam ve mahalle sakinleri de katıldı.