Babasının Takdirnamesini Vali Dedesinden Aldı

Adana Valisi İlhan Atış, görevlerinde üstün gayret gösteren ve özverili çalışan valilik çalışanlarını takdirnameyle ödüllendirdi.

Babasının Takdirnamesini Vali Dedesinden Aldı
Valilik Makamı Toplantı Salonu'nda düzenlenen törende Vali Atış, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünün 8, İl İdare Kurulu Müdürlüğünün 7 ve Mahalli İdareler Müdürlüğü'nün 3 personeline takdirname verdi.
Üç müdürlüğün de işlerinin çok önemli ve buna bağlı olarak ağır olduğunu belirten Vali Atış, "Başarının sahibi sizlersiniz. Tüm arkadaşlarımın çalışmalarından çok memnunum. Bir şeyi belirtmek istiyorum. İş ve işlevlerin daha iyi yürütülebilmesini sağlayabilmek için bir fikri olan varsa söylemelidir. Çalışma ortamınızın nasıl daha iyi bir şekilde olması gerektiğini siz daha iyi bilirsiniz. 'Şu şekilde olsa daha iyi olur' gibi düşüncesi olan varsa bunu her zaman belirtmelidir. Ben bugüne kadar gösterdiğiniz çalışmalarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ederim" dedi.
Törene Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nde görev yapan Sadık Güler'in çocukları Berfin (12), Muhammed (10) ve Büşra Yaren de (4) katıldı. Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken küçük Büşra Yaren, Vali Atış'a çiçek verdi.
Vali Atış ise Büşra Yaren'in kendisine "Vali Dede" diye hitap etmesini istedi. Çocuklarla yakından ilgilenen Vali Atış, Sadık Güler'in takdirnamesini de çocuklarına verdi.
Takdirnamelerin verilmesinin ardından Vali Atış, çalışanlarıyla anı fotoğrafı çektirdi.