Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Samani:

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani, "Milletimiz karar verdikten sonra hangi partiden belediye başkanı seçilirse saygı göstermeliyiz. Demokrasinin güzelliği seçilen insana saygı göstermektir" dedi.

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Samani:
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani, Döşemealtı ilçe, belde ve köylerini ziyaret etti. Samani, İl Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Öner, Döşemealtı İlçe Başkanı Yusuf Mayıslar, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Döşemealtı İlçe, Dağbeli Beldesi, Bademağacı ve Akkoç Köyü'ne giderek vatandaşlarla bir araya geldi. Dağbeli beldesinde toplantıya, CHP'li Dağbeli Belediye Başkanı Ali Gökay da katıldı.
100. YILDA BÜYÜK HEDEFLER
12 Eylül halk oylamasının ardından ziyaretlere devam ettiğini belirten AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani, "Halk oylamasının ardından sorunların çözümüne bir adım daha yaklaştık. Bu süreç içerisinde bölgelerimize giderek göstermiş oldukları katkılardan dolayı teşekkür ediyor ve bölgede yaşanan sorunları birlikte istişare ediyoruz. Milletimizin vermiş olduğu bu karar ve tercih ile 2023 yılında Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacağız. Ülkemiz 100. yılında dünyadaki 10 ülkenin arasına girmek için önüne bir hedef koymuştur. Türkiye, şimdi kendisine biçilen rollerin dışında, kendi ilişkilerini kendisi kurabilen, bölgesinde lider olma yolunda hızla ilerleyen bir ülke konumuna gelmiştir. Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi 'Yurtta Sulh, Cihanda Sulh' diyoruz ve milletimizin gücünün, ecdadımızın büyüklüğünün farkında olarak adım atıyoruz. Bugün halkın içerisinde yetişmiş insanlar Türkiye'nin önünü açmaya büyütmeye çalışıyor. Bölgelerin sorunlarını çözmeye çalışıyor" dedi.
ÇÖZÜM ANLAYIŞI
Samani konuşmasının devamında, "Biz hiçbir zaman ayrım yapmıyoruz. Bugün Dağbeli beldesinde CHP'li belediye başkanı ile yan yanayız. Buraya gelirken Dağbeli'nin belediye başkanı CHP'li ve biz, 'buradaki sorunları belediye başkanı çözsün' diyemeyiz. Burada yaşayan vatandaşlarımızın ne sorunu varsa çözümü için biz de gerekeni yapmak zorundayız. Ziyaretimizde, belediye başkanı ev sahipliği yaparak bizim yanımızda yer aldı. Türkiye için özlenen ve beklediğimiz tablo budur. Biz tüm bölgedeki sorunları çözmek için bu diyalog ortamını oluşturmaya ve birlikte çözüm üretmeye hazırız. Partisine ve hangi anlayışta olduğuna ve burada partimize verilen desteğin ne olduğuna bakmadan buradayız. Milletimiz karar verip, seçmişse, biz hangi partiden olursa olsun seçilmişe saygı gösteririz. Demokrasinin güzelliği seçilen insana saygı göstermektir. Seçilen başbakana da, seçilen Cumhurbaşkanına da saygı göstermektir. Onun düzenlediği resepsiyona da saygı göstermektir" diye konuştu.