Ak Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan'dan Karaisalı'ya Ziyaret

AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan Karaisalı'da Türkiye'de öncü ve örnek bir proje olan Engelsiz Yaşam Rehabilitasyon Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu

Ak Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan'dan Karaisalı'ya Ziyaret
AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan Karaisalı'da Türkiye'de öncü ve örnek bir proje olan Engelsiz Yaşam Rehabilitasyon Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Yapımcı firma yetkilileri ve görevlilerden bilgi alan Gürkan "Kısa sürede hayata geçecek Engelsiz Yaşam Merkezi projesi bölgede önemli bir merkez olacaktır. 2011 yılının ilk aylarında açılışı yapılarak hizmet vermeye başlayacaktır. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.
Gürkan Karaisalı'daki gezi ve incelemelerine 1 Nisan (YİBO) Yatılı İlköğretim Bölge Okuluyla devam etti. Burada okul müdürü ve öğrencilerle görüşerek okulun ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.1 Nisan YİBO' da hayırseverlerin getirdiği bayram hediyelerinin öğrencilere dağıtılmasına da eşlik etti.
Karaisalı Kızıldağ yolunun genişletilme çalışmalarını yerinde görmek ve incelemelerde bulunmak üzere çalışmaların yapıldığı alana gelen Milletvekili Fatoş Gürkan "Mevcut yolun standartlarının düşük olması nedeniyle kazalara sebebiyet veriyordu. Yolun genişletilmesi ve asfaltlanması gerekmekteydi. Özellikle güzergâhı kullanan köy halkı ve yaylacıların talep ve şikâyetleri doğrultusunda yapımına başlanan yolun 2011 yılı yaz sezonunda tamamlanması planlanmaktadır" dedi.
AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan son olarak Karaisalı esnafını ziyaret ederek referandumdaki desteklerinden dolayı teşekkür ederek ilçe esnafının sorunlarını dinledi.