Kaymakamdan Okullara Ziyaret

İzmir'in Dikili İlçesi Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu köyler de bulunan ve yapımı bu yıl tamamlanan okulları ziyarette bulundu

Kaymakamdan Okullara Ziyaret
İzmir'in Dikili İlçesi Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu köyler de bulunan ve yapımı bu yıl tamamlanan okulları ziyarette bulundu. Karamehmetoğlu ilköğretim öğrencilerine şekerleme dağıtırken okulları denetledi.
Dikili Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu gerçekleştirdiği okul ziyaretlerine Milli Eğitim Müdürü Mesut Aktürk'te katıldı. Ziyaretlerde okulların fiziki durumunu yerinde inceleyen Karamehmetoğlu ilköğretim öğrencilerine şekerleme dağıttı.Daha sonra Salihler Köyünde bulunan 80. Yıl Salihler İlköğretim Okuluna giden Karamehmetoğlu okula yeni yapılan yemekhanenin incelemesinde bulundu. Okulun yeni halini yerinde inleyen Kaymakam Karamehmetoğlu; "Okulun tamiri için 31 bin lira harcadık. Bölgemizde 7 ayrı köyden öğrenciler bu okula gelerek öğrenim görüyor. Yeni bitirilen yemekhanesini de hizmete açtık. Yemekhanede 150 kişi aynı an da yemek yiyebiliyor" dedi. Sınıfların için de ders gören öğrencileri de ziyaret eden Karamehmetoğlu ilköğretim öğrencilerine "Hangi dersi işliyorsunuz" sorular sordu. Öğrenciler ise kulüp dersinde olduklarını ve kendi aralarında kurdukları "Çevre kulübü" çalışmaları için toplantı yaptıklarını belirttiler. Karamehmetoğlu'nun "Çevremizi Nasıl Koruyoruz" soruna ise öğrenciler; "Çöp atmayarak, ağaç dikerek, kağıtları geri dönüşüm kutusuna atarak" şeklinde cevap verdiler.
Daha sonra Bahçeliköy İlköğretim okuluna giden Karamehmetoğlu burada da öğrencilere şekerleme dağıttı. Öğrencilere önündeki kitaplardan bölümler okuttu. Öğrencilerin hızlı okumalarını gören Karamehmetoğlu nokta ve virgüllerde durmalarını istedi. Öğrencilerin eksikler olup olmadığını ve okula yeni kurulan bilgisayar ve internet sistemini kontrol etti.