MHP'yi TBMM'deki ölümle vurdu

AKP'li Bozdağ, 'Biz onları çirkin ve seviyesiz üsluplarıyla bulundukları yerde bırakacağız' dedi. TBMM Genel Kurulu'nda çıkan kavgada hayatını kaybeden DYP'li Fevzi Şıhanlıoğlu'nu hatırlattı


 
AKP Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ, MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır’ın Başbakan Erdoğan’a yönelik, "Dilini koparırız" sözlerine sert bir dille yanıt verdi. Bozdağ, "MHP’nin Genel Başkanı ve kimi parti sözcülerinin kopyası niteliğindeki Grup Başkanvekili Şandır’ın bu sözleri, fikri aciziyetin somut bir ifadesidir. Biz onları çirkin ve seviyesiz üsluplarıyla bulundukları yerde bırakıp, milletimizin gönlünde yer tutan üslubumuzla yolumuza devam edeceğiz" dedi.

ANKARA/ANKA

Bozdağ, "Şandır, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı hakkında bu ülkenin düşmanlarının bile kullanmaktan imtina ettiği bir üslup ile, ‘? Milliyetçi Hareket Partililer olarak o dili koparacağız. Bunu herkes görecek. Onu bu memlekette konuşamayacak hale getireceğiz?’ ifadelerini kullanarak tehdit etmiştir" dedi.
Hiç kimsenin, AKP Genel Başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanını tehdit etmeye cüret edemeyeceğini kaydeden Bozdağ, "Bu kimsenin haddi değildir" diye konuştu.

-BİR VEKİLİN ÖLÜMÜNE SEBEP OLMA-
Bozdağ, açıklamasında geçmişte TBMM Genel Kurulu’nda çıkan kavgada hayatını kaybeden DYP’li Fevzi Şıhanlıoğlu üzerinden yüklenmeye devam etti.

Bekir Bozdağ, "Sabıka kayıtlarında tehdit, şantaj, kaba kuvvet, yumrukları konuşturma, TBMM’de bir vekilin ölümüne sebep olma ve vekiline MHP töresi uygulayarak darp etme fiilleri bulunanlardan daha iyi bir seviye beklemek onlara hak etmedikleri bir paye vermektir" dedi. Bozdağ şöyle devam etti: "MHP’nin Genel Başkanı ve kimi parti sözcülerinin kopyası niteliğindeki Grup Başkanvekili Şandır’ın bu sözleri, fikri acziyetinin somut bir ifadesidir. Türkiye’nin bugüne ve geleceğine dair fikir ve proje üretemeyen MHP Genel Başkanı ve onu taklit eden kimi MHP sözcüleri kabalık, tehdit, şantaj siyasetlerinin üslubu haline getirmişlerdir. ‘Üslubu beyan ayniyle insandır’ bu üslup onların insanlıklarının ahlaklarının seviyelerinin terbiyelerinin göstergesidir? Biz onları çirkin ve seviyesiz üsluplarıyla bulundukları yerde bırakıp milletimizin gönlünde yer tutan üslubumuzla yolumuza devam edeceğiz."(ANKA)