Demirci'de Kaza: 14 Yaralı

Manisa'nın Demirci ilçesinde bir öğrenci servisi kaza yaptı. Kazada, 10 öğretmen ve 3 öğrenci ile sürücü yaralandı.

Salihli-Demirci istikametinde yol alan Muharrem Baş (45) yönetimindeki 45 PT 476 plakalı servis aracı Demirci girişinde kimliği belirsiz bir aracın aniden yola çıkması üzerine direksiyon hâkimiyetini kaybederek ilçe girişindeki meteoroloji binasının duvarına vurdu. Plakası belirlenemeyen otomobil durmayarak olay yerinden kaçtı.
Servis aracında bulunan 10 öğretmen ile 3 öğrenci ve şoför Muharrem Baş da yaralandı. Yaralılar Demirci Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavileri yapılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Demirci Devlet Hastanesine gelen Kaymakam Yalçın Sezgin, yetkililerden bilgi alarak kazaya sebep olan sürücünün bir an önce yakalanması için talimat verdiğini belirtti.
Yaralanan öğretmenlerin isimleri: Fatma Tireli, Fırat Kılınç, Hatice Ersöz, Ali Özer, Nazlı Kapıcı, Fatma Koçanalı, Nihal Yılmaz, Pervin Sarıkaş, Halil İbrahim Kaplan, Hüsniye Sezer Güdücü. Öğrenciler, Merve Yakar, Derya Dönmez, Helime Altındağ.
Bu arada plakası ve sürücüsü belirlenemeyen kişinin aranması için İlçe Jandarma ve İlçe Emniyet Müdürlüğü çalışma başlattı.
(KA-HO-Y)