Chp'li Bayanlar Atatürk'ü Andı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Didim İlçe Teşkilatı, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla bir etkinliği düzenledi.

Chp'li Bayanlar Atatürk'ü Andı
Parti lokalinde düzenlenen etkinliğe, Belediye Meclis Üyesi Özlem Girgin Aydın, Kadın Kolları Başkanı Zehra Bankoğlu ve partili kadınlar katıldı.
Atatürk'e dair şiirlerin okunduğu, konuşmaların yapıldığı etkinlikte, dünya liderlerinin Atatürk hakkında söylediği sözler aktarıldı.
Etkinlikte konuşan Belediye Meclis Üyesi Özlem Girgin Aydın, "Atatürk'ü anlamak onun fikirlerini çok iyi bilerek tatbik etmekten geçer. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulması bir devrin yeniden yazılmasıdır adeta. Yurdun dört bir yanı işgal altında inlerken, bağımsızlık ateşi hiçbir zaman sönmeyen Türk Milletine önderlik yapan Atatürk, milletimizin esaret altında yaşamasını aklının ucundan bile geçirmeyerek, tarih sayfalarındaki, inancın zafere dönüştüğü, en büyük bağımsızlık savaşının mimarı olmayı hak etmiştir. Atatürk'ü her 10 Kasım'da daha iyi anlamak ve anlatmak hepimizin görevi olsun ki; Bizden sonraki nesillerimiz onu daha iyi anlasın. Şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış bu aziz vatanın nasıl ayakta kaldığını öğrensin ki, bayrağına ve vatan toprağına daha çok sahip çıksın. Her türlü iç ve dış düşmanlara karşı uyanık ve hazırlıklı olabilsin. Ulu Önderimiz Atatürk'ü saygıyla anıyoruz" dedi.