Basın Gitti Saygı Nöbeti Bitti

Aydın'ın Nazilli ilçesinde 'Sabaha kadar saygı nöbetindeyiz' diyerek, Atatürk Anıtı önünde fotoğraf çektirip basın açıklaması yapan CHP Nazilli İlçe Gençlik Kolları, basın gidip etraf da sakinleşince nöbeti terk ettiler

Basın Gitti Saygı Nöbeti Bitti
Aydın'ın Nazilli ilçesinde 'Sabaha kadar saygı nöbetindeyiz' diyerek, Atatürk Anıtı önünde fotoğraf çektirip basın açıklaması yapan CHP Nazilli İlçe Gençlik Kolları, basın gidip etraf da sakinleşince nöbeti terk ettiler. Gece soğukta 'Atatürk'e saygı nöbeti tuttuklarını' belirten gençleri görüntülemek için alana giden gazeteciler alanda kimseyi bulamadı.
Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 72.yılı nedeniyle, Atatürk'e olan şükran ve saygılarını belli etmek için anıtının önünde toplanarak 'Sabaha kadar Anıt önünde nöbet tutacağız" diyen Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli Gençlik Kolları, basın mensuplarının fotoğraf çekmesinin ardından daha gece yarısı olmadan anıtı terk etti. "Atatürk'ü anlamak, aramızda konuşarak ruhumuzda yaşatmak için nöbet tutacağız" diyen CHP Nazilli Gençlik Kolları Başkanı Av. Hamit Emrah Karakuş'un sözleri boşa gitti.
Akşam saatlerinde CHP'li gençler basın mensuplarını çağırarak Meydan'daki Atatürk Anıtı önünde açıklama yaptılar. CHP Nazilli Gençlik Kolları Başkanı Hamit Emrah Karakuş, "CHP Nazilli Gençlik Kolları olarak Ata'nın anıtının huzurunda nöbet tutmak için toplandık. Yaktığımız meşaleler, O'nun bize tuttuğu ışığın simgesi olacaktır. Bizler bu ışık altında sabaha kadar Atatürk'ü konuşacağız ve ruhlarımızda yaşatacağız. Hangi koşullar altında olursak olalım biz gençler kendisinin gençliğe hitabede söylediği gibi her zaman gösterdiği yoldan gideceğiz. Atatürk rahat uyusun, çünkü vatan bizlere emanettir" sözleri ile basın açıklaması yaptı.
Basın mensuplarının gece çekim için tekrar bölgeye geleceğini hesaba katmayıp üzerine basa basa sabaha kadar Atatürk Anıtı önünde saygı nöbeti tutacaklarını belirten Karakuş ve beraberindekiler, basın mensupları gittikten bir müddet sonra dağıldılar. Gece saatlerinde yeniden çekim için Atatürk Anıtı önüne gelen gazeteciler, anıtın önünde kimseyi görmeyince devriye gezen polislerden bilgi aldı. CHP'li gençlerin devriye gezen polislere 'Bizim işimiz bitti' diyerek alandan ayrıldıkları öğrenildi.