Sağlam: 'Dünya deviyle karşılaşacağız'

Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Şampiyonlar Ligi'ndeki Manchester United maçında tarihi bir sonuç alabileceklerini söyledi. Sağlam, "dünya deviyle karşılaşacağız. Zor olacak ama kazanmak istiyoruz" dedi.

Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Şampiyonlar Ligi'ndeki Manchester United maçında tarihi bir sonuç alabileceklerini söyledi. Sağlam, "dünya deviyle karşılaşacağız. Zor olacak ama kazanmak istiyoruz" dedi. Sağlam, Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki dördüncü maçında Manchester United karşısında tarihe altın harflerle yazılacak bir sonuç alabileceklerini söyledi.

İlk kez mücadele ettikleri Şampiyonlar Ligi'nde her maçın kendileri için ayrı bir deneyim olduğunu belirten Sağlam, "eğer biz kendi gerçeklerimizle yüzleşip, kendi potansiyelimizi futbolun doğrularıyla birleştirip sahaya yansıtırsak başarılı olabiliriz" dedi.

Bursa'da oynayacakları United maçını güzel bir fırsat olarak gören Sağlam, "kendi sahamızda, taraftarımızın önünde, Şampiyonlar Ligi'nin havasını iyice teneffüs etmiş olarak, karşımızda dünya devi ile karşılaşacağız. iyi mücadele, iyi futbol ve tarihe altın harflerle yazılacak bir sonuçla ayrılacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Genç teknik adam, United maçı öncesinde sakat ve cezalı oyuncuları bulunmadığını söyledi.

"Ferguson şaka yapmıştır"

Sağlam, Manchester United menajeri Alex Ferguson'un maçla ilgili "55-0 Bursaspor kazanır" sözlerini şaka olarak değerlendirdiğini söyledi.

Sağlam, "şaka yapmıştır herhalde. Bunu kendisi de ciddi bir cevap olarak söylememiştir. Sir Alex Ferguson'dan güzel bir şaka olarak alalım. Bursaspor'u kazanır tarafını ciddiye alıp biz de gerçekleştirmeye çalışacağız" dedi.

İbrahim Öztürk: "Çekingen başladık"

Bursaspor'un başarılı savunma oyuncusu İbrahim Öztürk, Manchester United maçıyla ilgili şunları söyledi:

"İlk üç maçı geride bıraktık. Puan alamadık ama kaybedecek bir şeyimiz yok. Daha kazanacak çok şeyimiz var. Elimizden gelen her şeyi yapacağız. Galip gelmek için herkes varını yoğunu sahaya yansıtacaktır. Gol atmak önemli. Gol atamayınca kazanamıyorsunuz. Üzerinizde bir baskı oluşuyor.

"Artık puanla tanışmamız gerekiyor. Neticeye gideceğimize inanıyorum. Şampiyonlar Ligi ile Süper Lig arasında belli bir fark var. Süper Lig bildiğimiz bir yer, Şampiyonlar Ligi ise daha farklı. Bu yüzden biraz çekingen başladık. Bizim çekingenliğimizden kaynaklanan tecrübesizliğimiz oldu. Bundan sonra olacağını düşünmüyorum."