Lazio'dan üst üste beşinci galibiyet

Serie A'da lider Lazio deplasmanda Palermo'yu 1-0 yenerek üst üste beşinci galibiyetini aldı.

Serie A'da lider Lazio deplasmanda Palermo'yu 1-0 yenerek üst üste beşinci galibiyetini aldı. İtalya'da Lazio galibiyet serisini dokuzuncu haftada da sürdürerek liderliğini perçinlerken, haftanın kaybedeni sahasında yenilen Milan oldu.
        
Milan evinde Juventus'a 2-1 yenilerek 17 puanda kalırken, lider Lazio'nun beş puan gerisine düştü. Sezona sıkıntılı bir giriş yapan Juve ise yenilmezlik serisini beş maça çıkarırken, 15 puanla dördüncü sıraya yerleşti.

Lider Lazio deplasmanda Palermo'yu Dias'ın golüyle mağlup ederek  üst üste beşinci galibiyetini aldı ve 22 puanla zirvedeki yerini korudu.

Lazio gelecek hafta Roma derbisinde ezeli Roma ile kozlarını paylaşacak. Lecce'yi 2-0 yenen Roma'da kırmızı kart gören kaptan Francesco Totti derbide cezalı olduğu için oynamayacak.

Son şampiyon Inter deplasmanda Cenova'yı Muntari'nin golüyle 1-0 yenerek puanını 18'e yükseltti ve ezeli rakibi Milan'ı geçerek ikinci sıraya yerleşti.
        
Brescia'yu deplasmanda 1-0 yenen Napoli 15 puanla Juventus'un ardından averajla beşinci sırada yer alıyor.

İlk dört maçın kaybeden Udinese deplasmanda Bari'yi 2-0 yendi ve üst üste dördüncü galiibyetini alarak 13 puanla sekizinci sıraya yükseldi.

Serie A dokuzuncu hafta
        
Bari 0-2 Udinese
Brescia 0-1 Napoli
Cagliari 2-0 Bologna
Cesena 0-1 Sampdoria
Palermo 0-1 Lazio
Parma 0-0 Chievo
Milan 1-2 Juventus
Roma 2-0 Lecce
Cenova 0-1 Inter
Catania 0-0 Fiorentina