Kurtulmuş, TEK Parti'yi kuruyor

Partinin adının Türkiye Eşitlik ve Kardeşlik Partisi, kısaltmasının ise TEK Parti olması bekleniyor....


Partinin adının Türkiye Eşitlik ve Kardeşlik Partisi, kısaltmasının ise TEK Parti olması bekleniyor.
Saadet Partisi Genel Başkanlığı'ndan istifa eden Numan Kurtulmuş yeni partisinin çalışmalarını https://www.numankurtulmus.org sitesinde kamuoyuyla paylaşıyor. Kurtulmuş ve ekibi ilk aşamada yeni partinin ismi ve amblemi için oluşturdukları bir komisyonla çalışmalara başladı. "Tüm Türkiye'yi kucaklayacak" parti ismi ve amblemi için bugüne kadar 200'ün üzerinde isim ve amblem üzerinde çalışma yapıldı. Kurtulmuş ve arkadaşlarının 5 isim ve 5 amblem üzerinde durdukları ve bu çalışmaları profesyonel isimlerle birlikte sonuçlandıracakları öğrenildi. Kurtulmuş, bugün düzenleyeceği basın toplantısıyla, partinin adını açıklayacak.
Alınan bilgiye göre, partinin adının Türkiye Kardeşlik ve Eşitlik Partisi, kısaltmasının ise TEK Parti olması bekleniyor. Kurtulmuş ve ekibinin üzerinde durduğu diğer isimler ise Yeni Gün, Yeni Türkiye ve Yeni Devir.
Kurtulmuş, katıldığı toplantı ve söyleşilerde kuracakları yeni partiyle "halkı esas alan yeni bir merkez yapı" oluşturacaklarını ifade ederek, herkesin özgürlüğü, adaleti ve refahı için çalışacaklarını vurguladı.