Hasret Giderdiler

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kapatılan beldelerin belediye başkanlarıyla bir araya geldi

Hasret Giderdiler
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kapatılan beldelerin belediye başkanlarıyla bir araya geldi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kapatılan eski beldelerin başkanları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Görece eski Belediye Başkanı Mustafa Öztürk'ün ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "Birlikte 5 yıl geçirdik. Bu geçen 5 yıllık süreçte belde belediye başkanları ile uyum içinde, kentliye hizmet etmek ve kente fayda sağlamak için çalıştık. Bu süreçte sıkıntılı günlerimiz de oldu. Ama hep birlikte bu sıkıntılı günleri de aştık. Ben hepinize kentimize ve kentlimize yaptığınız hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Gerçekten geçtiğimiz 5 yıl, sizlerin sayesinde İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin altın 5 yılı oldu" dedi.
Görece eski Belediye Başkanı Mustafa Öztürk de, görev yaptıkları dönemde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun kendilerine daima sıcak bir ilgi gösterdiğini ve sahip çıktığını belirterek teşekkür etti. Eski belediye başkanlarının hasret giderdiği organizasyon, aynı zamanda güzel bir vefa örneği de oldu.
Görece'de gerçekleşen toplantıya Ürkmez eski Belediye Başkanı Osman Ürkmez, Gümüldür eski Belediye Başkanı Bülent Rüzgar, Özdere eski Belediye Başkanı Haldun Ertok, Değirmendere eski Belediye Başkanı Necati Şemsettin Eren ve bir dönem önce belediye başkanlığı yapan Şükran Akyel, Tekelli Belediye Başkanı Hasan Toklu, 1999-2004 döneminde Oğlananası Belediye Başkanı olan Halil Taşkıran, Yazıbaşı eski Belediye Başkanı İbrahim Cinkılıç, Karakayu Belediye Başkanı Ender Subakan, Pancar Belediye Başkanı Hayati Saydam, Ören eski Belediye Başkanı Ali Oğuz ve bir önceki dönem başkanı Osman Oray, Yukarı Kızılca eski Belediye Başkanı Vahap Poyraz, Harmandalı eski Belediye Başkanı Mustafa Bölek, Ulukent eski Belediye Başkanı Feyzulluah Ergin, Koyundere eski Belediye Başkanı İrfan Aras, Emiralem eski Belediye Başkanı Veli Dal, Sasalı eski Belediye Başkanı Vali Kasap, Yelki eski Belediye Başkanı Mehmet Soyoğlu, Çırpı eski Belediye Başkanı Nazmi Koç, Sarnıç eski Belediye Başkanı İsmail Acar, Bağarası eski Belediye Başkanı Muzaffer Tınaztepe, Payamlı eski Belediye Başkanı Halil Çadır, İzmir Büyükşehir Belediyesi eski meclis üyesi Mevlüt Hepseven, Menderes Bal-Göç Derneği Başkanı Erol Çetin ve işadamı Sabahattin Vatansever katıldı.