Fethiyespor'da Düşüş Sürüyor

Fethiyespor deplasmanda oynadığı Sakaryaspor maçından 1-0'lık mağlubiyetle ayrıldı ve böylece düşüşüne bu hafta da sürdürdü.

Fethiyespor'da Düşüş Sürüyor
Hafta sonu oynanan Sakaryaspor-Fethiyespor maçının son 38 dakikasını 10 kişi oynayan Fethiyespor, uzatma dakikalarında yediği golle Sakaryaspor'a mağlup oldu. Fethiyespor aldığı bu mağlubiyetle puan cetvelinde de 3 sıra gerilerken galibiyet hasretini 4 haftaya çıkarttı. Fethiyespor 7 Kasım Pazar günü kendi evinde Şanlıurfaspor ile karşılaşacak.
TFF Süper Toto 2.Lig Kırmızı Grupta onuncu hafta karşılaşmaları hafta sonunda oynandı. Haftaya ilk üç sırada giren Konya Torku Şekerspor, Elazığspor ve Sakaryaspor haftayı kayıpsız olarak geride bırakırken, ilk 3 sıra ile diğer takımlar arasındaki farkta açılmaya başladı. Sakarya deplasmanında Sakaryaspor ile karşılaşan Fethiyespor, maç boyunca başarılı bir oyun ortaya koymasına rağmen, rakibin maçın uzatma dakikalarında attığı gole engel olamayarak sahadan puansız olarak ayrıldı. Yaklaşık 5 bin taraftarın desteğini de arkasına alan Sakaryaspor, son 3 haftadır kendi evinde galip gelemiyordu. Maçın 58.dakikasında Fethiyespor'dan genç oyuncu Uğur Aktaş gördüğü ikinci sarı kart sonrasında kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Bu dakikadan sonra 10 kişi mücadele eden Fethiyesporlu oyuncular rakibe pozisyon vermeyerek üstün bir mücadele sergilediler.