Elazığ'da taksiciler eylem düzenledi

Elazığ'da bir grup taksici, korsan taşımacılığın önüne geçilmesi için eylem düzenledi. İstasyon Meydanı'nda gerçekleştirilen gösteriye yüze yakın taks

Elazığ'da bir grup taksici, korsan taşımacılığın önüne geçilmesi için eylem düzenledi. İstasyon Meydanı'nda gerçekleştirilen gösteriye yüze yakın taksici esnafı araçlarıyla katıldı.

Taksiciler adına bir konuşma yapan Yaşar Solmaz, korsan taşımacılık yapanlar yüzünden sıkıntı çektiklerini ve eylemi bu yüzden yaptıklarını söyledi. Taksicilik yapmanın zorluklarından bahseden Solmaz, 24 saat hizmet veren başka bir meslek grubunun olmadığını ifade etti. Yaşar Solmaz, ''Gerçek taksici esnafı trafiğin çilesini çekerken haksız kazanç peşinde olan dolmuş taksiler, güzergâhları bile olmayan yazıhane servisleri korsan taksiler şehir trafiğinde cirit atıyor. İnanılmaz bir şekilde çoğalan yazıhane servislerinin yaptığı korsan şehirlerarası dolmuş taksiciliğin önüne mutlaka geçilmelidir. Korsan taşımacılık yaparken yakalananlara en ağır ceza verilmelidir.'' dedi. Yapılan konuşmanın ardından taksiciler sessiz bir şekilde dağıldı.