Demirtaş'a Yeni Okul

AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Emin Tutan, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve AK Parti İlçe Başkanı Refik Özen, sağanak yağmurların vurduğu Demirtaş Mahallesi'nde incelemelerde bulundu

Demirtaş'a Yeni Okul
AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Emin Tutan, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve AK Parti İlçe Başkanı Refik Özen, sağanak yağmurların vurduğu Demirtaş Mahallesi'nde incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında 12 derslikli Demirtaş İlköğretim Okulu'nun yıkılarak 32 derslikli yeni okul yapılacağı müjdesi de verildi.
AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Refik Özen, yerel ve genelde iktidarda olmanın bilinciyle hareket ettiklerini belirterek, "Milletvekilimiz Mehmet Emin Tutan, Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar ve İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkanvekilimiz Ahmet Er'le birlikte Demirtaş'ta incelemeler yaparak selden dolayı yaşanan olumsuzlukları kısa sürede gidermek için buradayız. Meselelerin tespitiyle birlikte, kısa sürede gerek Ankara'daki, gerekse Bursa'daki bürokratik süreçleri kısaltmayı istiyoruz. Bunun en güzel örneği de artık yetersiz hale gelen ve son sel baskını ile tabanında çökmeler oluşan 12 derslikli Demirtaş Bucağı İlköğretim Okulu'nun yıkılarak yerine 32 derslikli yeni okul yapılacak" dedi.
Milletvekili Mehmet Emin Tutan, "Milletvekilinden belediye başkanına, ilçe başkanından il genel meclisi üyelerine kadar tüm AK Parti kadroları iktidar olmanın verdiği sorumlulukla, aksıklara hemen el atıp çözüme kavuşturuyor. Demirtaş İlköğretim Okulu'nun Ankara'da takipçisi olacağım" diye konuştu.
2 yıllık yağmurun saatler içinde yağdığına dikkat çeken Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ise, "Son günlerde metrekareye düşen yağış miktarı dolayısıyla dere yataklarındaki yerleşimlerde sel baskınları oluştu. Demirtaş'ta da baraj kapaklarının açılmasının tetiklemesiyle birlikte olumsuzluklar yaşandı. Ancak böylesine büyük çaplı bir yağış karşısında alt yapımızın her şeye rağmen oldukça iyi imtihar verdiğini düşünüyorum. Alt yapımızı daha yeterli hale getireceğiz" diye konuştu.