Dancing Queen Türkiye'ye geliyor!

Dünyaca ünlü grup, 4-7 Kasım tarihlerinde TİM Show Center'da olacak.

Dancing Queen Türkiye'ye geliyor!
Tüm zamanların en büyük partisi için geri sayım başladı. 4-7 Kasım tarihleri arasında İstanbul'daki TİM Show Center'da Dancing Queen rüzgârı esecek. Popun harika çocukları Abba'nın zamana meydan okuyan klasiklerini ve Broadway müzikali Mamma Mia'nın inanılmaz başarısını kutlayan Dancing Queen, 1970'leri seven herkesi eğlenceyle dopdolu bir partiye davet ediyor. 1970'lerin fantastik disko dans gösterisi olan muhteşem prodüksiyon; Abba, The Bee Gees, Village People ve daha birçok grubun ölümsüz hit şarkılarını icra eden muhteşem bir yapım.

Son derece enerjik şarkıcı ve dansçılardan oluşan sanatçı kadrosu, muhteşem kıyafetleri ve başdöndüren koreografisiyle bu yüksek tempolu müzikal fantezi, aralarında 'Money Money Money', 'Fernando', 'Voulez Vous', 'Take a Chance' ve daha birçok Abba hitinin de bulunduğu efsanevi Broadway yapımlarından parçaları, seyirciyle buluşturacak.

Dört şarkıcı ve 16 dansçıdan oluşan bir kadro tarafından sergilenen gösteride aynı zamanda, 70'lerin ünlü parti klasiklerinden bir potpori ve unutulmaz 'Cumartesi Gecesi Ateşi' (Saturday Night Fever) filminin önemli sahnelerinden göz alıcı bir derleme de izleyici ile buluşacak.