Büro Memur-Sen'de Mengutaycı dönemi başladı

Büro Memur-Sen Adana Şubesi 3. olağan genel kurulu yapıldı. İki listeyle gidilen kongrede Mustafa Mengutaycı başkanlığa seçildi. Mengutaycı, "Geçmişte

Büro Memur-Sen Adana Şubesi 3. olağan genel kurulu yapıldı. İki listeyle gidilen kongrede Mustafa Mengutaycı başkanlığa seçildi. Mengutaycı, "Geçmişten kazanılan tecrübe ve birikimle daha heyecanlı ve enerjik bir ekip ile dinamik ve etkin bir sendikacılık yapacağız." dedi.

Büro Memur-Sen Adana Şubesi 3. olağan genel kurulu yapıldı. Sosyal Güvenlik Kurulu Toplantı Salonunda yapılan 3. olağan genel kurula, Büro Memur-Sen Genel Mali Sekreteri Kadir Çiçek, Basın ve Halkla İlişkiler Sekreteri Abdulvahit Ergun, Genel Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri İdris Maden, Memur-Sen Adana Temsilcisi Ali Uslu, Bem Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Ünüvar ve sendika üyeleri katıldı. Mustafa Mengutaycı ve Ahmet Yılmaz'ın şube başkanlığına aday olduğu kurulda oy kullanan 108 delegeden 55'inin oyunu alan Mustafa Mengutaycı seçimi kazandı.

Genel kurulda bir konuşma yapan Büro Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Mali Sekreter Kadir Çiçek, 3. olağan genel kurulunun hayırlara vesile olması temennisinde bulundu ve sonuç ne olursa olsun Büro Memur-Sen'in kazanacağını ifade etti.