Alışveriş Merkezi Ve Terminalde Trafik Çilesi

Bursa'da yeni açılan alışveriş merkezine girmek isteyen Bursalılar ile Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne yakınlarını uğurlamaya gelenler trafiği kilitledi

Alışveriş Merkezi Ve Terminalde Trafik Çilesi
Bursa'da yeni açılan alışveriş merkezine girmek isteyen Bursalılar ile Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne yakınlarını uğurlamaya gelenler trafiği kilitledi. Özellikle hafta sonu terminale giriş ve çıkışlar tıkanınca otobüs firmaları ve yolcular terminale girebilmek için bir saatten fazla beklemek zorunda kaldılar.
Hafta sonunda alışveriş merkezine akın eden vatandaşlar Şehirlerarası Otobüs Terminali trafiğini kilitledi. Alışveriş merkezinin kapalı ve açık otoparkları yeterli olmayınca vatandaşlar araçlarını yol üzerine park etti. Park edilen araçlardan dolayı daralan yollar aşırı araç yoğunluğundan dolayı tıkandı. Trafikteki yoğunluk en çok otobüs firmaları ve yolcuları etkiledi.
Bir saatten fazla terminale girmek için beklediklerini söyleyen otobüs firmaları, acil işi olan yolcularının mağdur olduğunu dile getirdi. Şoförler özellikle alışveriş mağazası yetkililerinin bir an önce park sorununa çözüm bulmalarını isterken önümüzdeki hafta sonunda da aynı tabloyu yaşamak istemediklerini kaydettiler.
Ayrıca kilitlenmiş trafiği gören bazı otobüs firmaları yolcularını terminale girmeden bırakınca, yolcular ellerinde bavullarla terminale kadar yürümek zorunda kaldılar.