Ali Yavuz, Taksim Saldırısını Kınadı

Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, Taksim'de Pazar günü çelik kuvvet polislerine yapılan saldırıyı kınayarak, "Türk Milleti'nin birliğini ve dirliğini bozmaya çalışanlar gerekli cevabı alacaklar" dedi

Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, Taksim'de Pazar günü çelik kuvvet polislerine yapılan saldırıyı kınayarak, "Türk Milleti'nin birliğini ve dirliğini bozmaya çalışanlar gerekli cevabı alacaklar" dedi.
Taksim'deki saldırıda yaralanan 15'i polis 17'si sivil olmak üzere toplam 32 kişiye acil şifalar dilediğini söyleyerek, "Güvenlik güçlerimizin karşısına çıkamayan eli kanlı hainler, emniyet güçlerimize ve sivil vatandaşlarımıza haince tuzaklar kurarak onlarca insanımızın yaralanmasına sebep oldu. çapulcular dağlarda başaramadıklarını şehrimize inip milletimizin huzurunu bozarak yapmaya çalışıyorlar. Ancak, yüce Türk Milleti bu kalleş planın içinde olmayacak, şimdiye kadar olduğu gibi birliğini ve dirliğini bozmaya çalışanlara cevabını verecektir. Biz şehit ve gazi ailesi olarak yaşanan bu olayın son olmasını, artık canların yanmasını istemiyoruz" ifadelerini kullandı.