2 Aydır Boş Olan Ayvalık Mhp'ye Başkan Geliyor

Yaklaşık 2 aydır boş olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir'in Ayvalık İlçe Başkanlığı için uzun zamandır kulislerde adı geçen ve başkanlık teklifi götürülen Küçükköy'ün eski Belediye Başkanı Nedim Özdemir'in bu görevi kabul ettiği öğrenildi

2 Aydır Boş Olan Ayvalık Mhp'ye Başkan Geliyor
Yaklaşık 2 aydır boş olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir'in Ayvalık İlçe Başkanlığı için uzun zamandır kulislerde adı geçen ve başkanlık teklifi götürülen Küçükköy'ün eski Belediye Başkanı Nedim Özdemir'in bu görevi kabul ettiği öğrenildi. Özdemir görevi almak üzere Ankara'ya gitti.
MHP Ayvalık İlçe Teşkilatı'nın eski Başkanı Sinan Oğuz Başkurt'un istifası ile çalkantılı günler geçiren MHP yöneticileri, son olarak Haziran ayında göreve getirilen Cevat Yenigül'ün de 3 hafta görev yaptıktan sonra işlerinin yoğunluğunu gerekçe göstererek istifa etmesiyle MHP Ayvalık ilçe başkanlığı boş kaldı. Milliyetçi Hareket Partili yöneticiler bunun üzerine yeni bir ilçe başkanı arayışına girdi. Yaklaşık 2 aydır boş olan MHP Ayvalık İlçe Başkanlığı için Küçükköy'ün eski Belediye Başkanı Nedim Özdemir'in adı parti kulislerinde dolaşmaya başladı.
MHP Ayvalık ilçe Başkanlığı görevi teklifi götürülen M. Nedim Özdemir, bu teklifi kabul ettiğini açıkladı. Önceki gün uçakla görevi almak üzere Ankara'ya giden Özdemir'in MHP İlçe Başkanlığı koltuğuna oturmasıyla partinin ilçede büyük bir güç kazanacağı konuşuluyor.
Nedim Özdemir, Ankara'ya gitmek üzere bulunduğu Balıkesir-Körfez Havaalanı'nda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, partisinin Ayvalık'taki gücünü arttırarak genel ve yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi'nin Edremit Körfezi'nde hak ettiği yere gelmesi için çalışacaklarını söyledi.
Özdemir, bakanlık görevini kabul ettiğini Ankara dönüşünde de yönetim kurulunu oluşturarak çalışmalara başlayacaklarını bildirdi.