Serik'te Kur'an ziyafeti

Antalya'ın Serik ilçesinde Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Kur'an-ı Kerim programı düzenlendi.

Serik Müftülüğü tarafından o

Antalya'ın Serik ilçesinde Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Kur'an-ı Kerim programı düzenlendi.

Serik Müftülüğü tarafından organize edilen program, İsmail Ogan Stadyumunda çok sayıda vatandaşın katılımıyla yapıldı. Programda İstanbul ve Ankara'dan gelen meşhur hafızlar Kur'an ziyafeti sundu.

Programda konuşan Serik Müftüsü Mustafa Altun, Kur'an-ın eskimeyen ve gün geçtikçe tazeliğini koruyan ilahi bir kitap olduğunu söyledi.

Altun, "Bu programların düzenlenmesindeki amacımız Kur'an-ı Kerim'in canlılığını ve tazeliğini gönüllerde neşvü nema bulmasını sağlamak. İlahi kitabımızı yılda bir defa dinlemek veya Ramazan ayında hatmetmekle hayatımızda var olan manevi hastalıklarımıza şifa bulamayız. Hayatımızın her alanında rehber etmeliyiz." dedi.

Programda; Fatih Camii İmam Hatibi Osman Şahin, Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Davut Kaya, Ankara Hacı Bayram Camii İmam Hatibi Ahmet Karalı, Darıca Eğitim Merkezi Kur'an-ı Kerim Öğretmeni Süleyman Sefer Başkan, Eyüp Camii İmam Hatibi Erhan Mete, Çankaya Tapu Kadastro Camii İmam Hatibi Ali Tel de okudukları aşırlarla katılanlara duygu dolu anlar yaşattı.

Gecenin soğuğuna rağmen çok sayıda vatandaşın iştirak ettiği program hafızlara plaket verilmesi ile son buldu.