Mehmet Ali Erbil'in gafı Alevileri ayaklandırdı - İşte video (Mum söndü dedi işinden oldu)

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in Star TV'de canlı yayında sarf ettiği sözlere yurdun dört bir yanından tepki yağdı.

Mehmet Ali Erbil'in gafı Alevileri ayaklandırdı - İşte video (Mum söndü dedi işinden oldu)
Canlı yayında 'Mum söndü mü yapıyoruz burada' diyen Mehmet Ali Erbil, özür diledi ancak işinden de oldu. Star TV, Erbil'in ipini çekti. 'Çarkıfelek' yayından kalktı.

Mehmet Ali Erbil, 'Çarkıfelek' programında yaptığı gafla gündeme oturdu. Canlı olarak yayınlanan programda, Erzincan'a bağlanan Erbil, ekranın kararması üzerine 'Mum söndü mü yapıyoruz burada' sözleriyle tüm Türkiye'yi şoke etti. Alevi dernekleri tarafından protesto edilen ünlü şovmen işinden oldu. Star TV, 'Çarkıfelek'i yayından kaldırdı. Erbil, dün bir basın açıklaması yaparak şunları söyledi:

İçimde hiçbir art niyet olmadan işimi yaparken zaman zaman benim de hatalarım oluyor. Türk halkına olan saygım nedeniyle azami dikkat göstermeme karşın bazen maksadım çok masumane de olsa aşılabiliyor. Yıllardır bir gruba, inanca, mezhebe, etnik köken yahut kültüre asla ve kat'a saygısızlığım olmadı. Her kesimden insanı eğlendiren bir komedyen olarak tüm bu hassasiyetlerim izleyenler tarafından yürekten anlaşıldığı için çok az kişiye nasip olacak şekilde Türk halkının teveccühüne nail oldum. Canlı yayın heyecanıyla istemeden maksadımı aştığımı bilmelerini isterim. Tüm Türk halkından özür dileyerek saygılarımı sunarım.

MEHMET ALİ ERBİL ALEVİ GAFI VİDEO